Ha ismét szomszédok leszünk Oroszországgal/Új-Szovjetunióval, akkor a magyar ingatlanárak vissza fognak állni a régi árakra?
A befektetők és a CSOK tolta fel ennyire az ingatlanárakat. De ha megnézzük, sehol nincsenek elszállva az ingatlanárak olyan országokban amelyek szomszédosak Oroszországgal. Mi is voltunk már a szomszédjuk, és csak kommunizmussal és az ország csutkára eladósodásával tudtuk átvészelni az oroszok leheletét.
Gondolom a befektetők ezzel nem számoltak, azt látták csak, hogy egy EU és NATO-s ország ingatlanpiacába fektetnek be, ami 1000 kilométerre van Putyin határától. Így nem tűnt olyan ingatagnak a helyzet. Viszont amikor már itt lesz a szomszédba Putyin, már nem lesz olyan vonzó itteni ingatlanban tartani a vagyonodat, mivel bármikor megszállhatja, szétbombázhatja az országot egy elmebeteg diktátor, akinek sajnos nincs valódi ellensúlya Európában.
Arról nem is beszélve, hogy az ukrán-orosz válság miatt egy kiló kenyér 1000 forint fölé is mehet. És akkor még nem beszéltünk az energiahordozók és egyéb létfontosságú élelmiszerek árának a biztos növekedéséről. A helyi bérekkel az embereknek, egyszerűen nem marad majd pénzük ilyen ingatlanárakra.
Mindenképpen csökkenés várható, ha újra szovjet szomszédságba kerülünk, és az EU tagságunk is veszélybe kerül? (Sokkal nehezebb úgy nemet mondani Putyinnak, ha a határ mellett áll a haderő)
A CSOK-ot meg már szó szerint nem bírjuk állami hitellel sem fenntartani. Bérlakás program kell, ami növeli az önkormányzatok megtépázott bevételét. Ami szintén lefele viszi az árakat.
Putyin szomszédjának lenni olyan mint a környék legagresszívabb cigányvajdájának a szomszédságában élni.
Egyszerűen nem akarsz..
Én meg RPG t akarok venni..
Szilveszterre jó lesz,,akkor annyira nem feltűnő...
"Én meg RPG t akarok venni"
Én helikoptert, jól mutatna a kertben, futtatnék rá borostyánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!