Aki télen is a nyári időszámítást akarja, azt nem zavarja, hogy december-januárban még reggel 8-kor, fél 9-kor is sötét lenne?
Én úgy örülök, hogy végre visszaálltunk a télire. Olyan sötét volt már reggelenként, hogy sokszor azt hittem, még jó korán van, közben pedig már 7 óra volt!
A nyármániásoknak pedig üzenem, hogy nyáron ugyan 9-kor sötétedne, de attól még lehet beszélgetni, az utcán van világítás, a piádat-kajádat és a szádat pedig sötétben is megtalálod.
A fizetésed pedig éjjel-nappal egyre kevesebbet ér.
Itt nálam nyáron pl. a keleti országrészben már 8-kor sötétetdne, abból meg inkább nem kérek.
Kertes házban lakom, hasznos dolog este sokáig a kertben/udvaron dolgozni, motoszkálni, vagy csak üldögélni, de nem már 8-kor is a sötétben.
3
Van redőny.
A többség a nyárit választaná, nem véletlenül.
Sokan nem szeretnek munkából télen 16 órakor sötétben hazabotorkálni.
Már most ki vagyok tőle, hogy délután 5-kor sötét van..
A reggeli sötétség nem igazán zavar, mert amíg dolgozni jártam addig arra a 30-40 percre égettem a villanyt amíg készülődtem, aztán szevasz. Viszont mire hazaértem már kezdett sötétedni, onnantól folyamatosan égett a villany estig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!