Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki télen is a nyári időszámít...

Aki télen is a nyári időszámítást akarja, azt nem zavarja, hogy december-januárban még reggel 8-kor, fél 9-kor is sötét lenne?

Figyelt kérdés

Én úgy örülök, hogy végre visszaálltunk a télire. Olyan sötét volt már reggelenként, hogy sokszor azt hittem, még jó korán van, közben pedig már 7 óra volt!

A nyármániásoknak pedig üzenem, hogy nyáron ugyan 9-kor sötétedne, de attól még lehet beszélgetni, az utcán van világítás, a piádat-kajádat és a szádat pedig sötétben is megtalálod.

A fizetésed pedig éjjel-nappal egyre kevesebbet ér.

2023. okt. 30. 07:01
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
23%

“ Én úgy örülök, hogy végre visszaálltunk a télire. Olyan sötét volt már reggelenként, hogy sokszor azt hittem, még jó korán van, közben pedig már 7 óra volt!”

Nyugodj meg 1 hónap és 7:15.-kor is sötét lesz reggel…

Utálom hogy 16.-kor már sötét van… ez Magyarország területi sajátossága… majd tesszek erről, ez csak az egyik ok… (Másik hogy komcsik vannak hatalmon, a harmadik, hideg a tél, na jó most ezt még azt mondom eddig ok volt de nekem 23+ kell télen minimum, jobban örülnék ha akkor is 33+ lenne, de nem lehetünk telhetetlenek 😀

2023. okt. 30. 07:33
 12/36 A kérdező kommentje:

11

De januárban az normális, arra beáll a szervezetem!

Viszont közben december végétől érezhetően világosabb van már délután.

2023. okt. 30. 07:43
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
De egészen más lenne ha a fűzetésük egyre többet érne mi? XD
2023. okt. 30. 07:43
 14/36 A kérdező kommentje:

13

Akkor nem érdekelne annyira. De akkor pedig Orbán királyod nem tudná a megosztással kezében tartani a hatalmat.

2023. okt. 30. 07:46
 15/36 A kérdező kommentje:

Legyen inkább úgy, hogy két időzónára osztjuk az országot. Én Keleten lakom.

Természetesen a Duna lenne a választóvonal és TERMÉSZETESEN Budapestet is kettéválasztaná.

A sok pesti hadd csavargassa az óráját. Úgyis van rá idejük, meg pénzük is.

2023. okt. 30. 07:56
 16/36 anonim ***** válasza:
20%
Leginkább azok vannak a nyári időszámítás mellett, akik nem dolgoznak. Akik dolgoznak, azoknak a többsége a télit tartaná meg, éppen az említett okból. Meg amúgy is az az eredeti.
2023. okt. 30. 08:08
 17/36 A kérdező kommentje:

16

Nagyon jól látod.

2023. okt. 30. 08:27
 18/36 Dzsonszi ***** válasza:
68%

Jó nagy baromság.

Nem mindegy amúgy, hogy reggel sötétben vagy világosban mész be dolgozni? Inkább délután legyen tovább világos, hogy szabadidőmet ne vaksötétben keljen töltenem + ha a téli lenne nyáron, akkor már hajnal 2-3kor kezdene világosodni és megintcsak hamarabb sötétedne, annak mi értelme lenne? Szerencsére az emberek többsége normális, és a nyárit szeretné véglegesen.

2023. okt. 30. 08:38
 19/36 anonim ***** válasza:
14%
Le lehet pontozni, nekem nincs bajom az óraátállítással. Nem szeretnék reggel fél 9-kor télen sötétben ülni, a korai sötétedés viszont nem zavar. Azon úgysem tudunk változtatni, hogy télen rövidebben a nappalok.
2023. okt. 30. 08:49
 20/36 anonim ***** válasza:
14%
Nem. Skandináviában is megszokták az emberek
2023. okt. 30. 09:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!