Aki télen is a nyári időszámítást akarja, azt nem zavarja, hogy december-januárban még reggel 8-kor, fél 9-kor is sötét lenne?
Én úgy örülök, hogy végre visszaálltunk a télire. Olyan sötét volt már reggelenként, hogy sokszor azt hittem, még jó korán van, közben pedig már 7 óra volt!
A nyármániásoknak pedig üzenem, hogy nyáron ugyan 9-kor sötétedne, de attól még lehet beszélgetni, az utcán van világítás, a piádat-kajádat és a szádat pedig sötétben is megtalálod.
A fizetésed pedig éjjel-nappal egyre kevesebbet ér.
“ Én úgy örülök, hogy végre visszaálltunk a télire. Olyan sötét volt már reggelenként, hogy sokszor azt hittem, még jó korán van, közben pedig már 7 óra volt!”
Nyugodj meg 1 hónap és 7:15.-kor is sötét lesz reggel…
Utálom hogy 16.-kor már sötét van… ez Magyarország területi sajátossága… majd tesszek erről, ez csak az egyik ok… (Másik hogy komcsik vannak hatalmon, a harmadik, hideg a tél, na jó most ezt még azt mondom eddig ok volt de nekem 23+ kell télen minimum, jobban örülnék ha akkor is 33+ lenne, de nem lehetünk telhetetlenek 😀
11
De januárban az normális, arra beáll a szervezetem!
Viszont közben december végétől érezhetően világosabb van már délután.
13
Akkor nem érdekelne annyira. De akkor pedig Orbán királyod nem tudná a megosztással kezében tartani a hatalmat.
Legyen inkább úgy, hogy két időzónára osztjuk az országot. Én Keleten lakom.
Természetesen a Duna lenne a választóvonal és TERMÉSZETESEN Budapestet is kettéválasztaná.
A sok pesti hadd csavargassa az óráját. Úgyis van rá idejük, meg pénzük is.
16
Nagyon jól látod.
Jó nagy baromság.
Nem mindegy amúgy, hogy reggel sötétben vagy világosban mész be dolgozni? Inkább délután legyen tovább világos, hogy szabadidőmet ne vaksötétben keljen töltenem + ha a téli lenne nyáron, akkor már hajnal 2-3kor kezdene világosodni és megintcsak hamarabb sötétedne, annak mi értelme lenne? Szerencsére az emberek többsége normális, és a nyárit szeretné véglegesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!