Birka vagyok ha parázok a 3. vh-tól? A Fidesz pontosan azt akarja hogy ettől rettegjek, de valójában az egészre semmi esély nincsen?
Igen.
Gondolj arra, hogy Orbán sem építkezne Hatvanpusztán, ha reális esélye lenne, hogy elpusztítja az országot egy világháború.
Attól függ honnan nézzük. Nem csak a Fidesz nyomja. Nyilvan van reális eselye szerintem. Az is normális, hogy ettől félsz. Aki nem fel annak vagy nincs élete vagy pszichiátriai eset. De azt is tudni illik, hogy ha netán nem lesz a Orbán lesz az első aki bejelenti, hogy a magyar érdekek hallgató fülekhez jutottak es megakadályoztuk a migraciot, Brüsszelt, sorost, mostmár Amerikát is es a harmadik világháborút.
Őszintén nem tudom mi lesz. Nem igazan ertem kinek lenne érdeke egy ilyen globális katasztrófa. Remelem , hogy nem lesz.
Nem a Fidesz akarja. A szomszédban usa/ukrán -orosz háború dúl. A déli határon a magyar határőrökre lőnek; megint kitört az izrael-palesztin háború; bujtogatják a szerbek ellen Koszovót…
Az USA nem fér a bőrében, háborút szít szerte a világon, szervezi a barbár inváziót Európa ellen…
A Délvidéken, a határ menti magyar falvakban az embercsempészek egymást lövik, a magyarok menekülnek, férfiak féltik sírva a családjukat…
Te meg még mindig orbánozol, te, szegény te…
Hát akkor menj Bécsbe, Párizsba, Berlinbe, stb, , örülj, ha nem vágják el a torkod.
Tömegesen jönnek haza a magyarok!
3: "Tömegesen jönnek haza a magyarok!"
Ez persze nem igaz, de jól hangzik. :-)
21:37
Na megjött a nyugatellen hergelő, keletsimogató Fideszes komcsi
“Hát akkor menj Bécsbe, Párizsba, Berlinbe, stb, “
Úgy lesz, de inkább akkor már az USAba. 😍
😜😜😜
Hát ja, már másfél éve minden nap kitör a 3. VH. Palesztin-Izrael háború már vagy 70 éve tart. USA konkrétan harcolt Irán, Irak és más muszlim országok ellen. Valahogy mégsincs eszkaláció. Pedig a muszlimok aztán annyira összetartó nép... ja nem, leszrják egymást, még a határokat is azonnal lezárták.
Schmidtmarika már 2018-ban megmondta, hogy a harmadik világháborúban a vesztesek oldalán voltunk, de legalább nem az nyerte az első kettőt, amit a történelemkönyvekben oktatnak.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!