Trónok harca - Szerintetek van rá esély, hogy a könyvek végén ha Bran is kerül a trónra, az majd valójában Vérholló nagyúr lesz csak Bran testében?
Ez is egy lehetőség.
De szerintem nem Vérholló akarja őt, hanem a kollektív tudat , amit a varsafák tárolnak, a halott Erdő Gyermekei. Nekik elég jó motivációjuk van erre. Az emberek miatt csaknem teljesen kipusztult a népük. Szerintem Vérholló sem teljesen önmaga már, mert majdnem teljesen egyesült a varsafával.
(Ha szerintem a könyvekben Vérholló lecseréli a testét, akkor az új test Jon lesz...Jon pedig Szellemben ragad. Jon warg képességei szerintem mindenképpen szerepet kapnak majd a nagy háborúban.)
Előző: ha a könyv vége ugyanaz lesz, mint a sorozaté, akkor Martin nem kicsit gyalázná meg szerintem élete művét.
Kérdező: ez is egy lehetőség.
#3 attól hogy neked nem tetszett a befejezés, másnak még tetszhetett...
Martin azt írta hogx olyan is lesz a vége, meg nem is. Ebből én arra következtetek, hogy a főbb események ( Bran lesz a király, Dany meghal) ugyan azok maradnak, viszont lesznek benne kisebb eltérések a sorozathoz képest ( erre egy nagyon jó példa a könyvekben megjelenő Aegon Targaryen, akit a sorozat egyáltalán nem említ meg)
Nekem Martin ezen nyilatkozata nem úgy tűnik, mintha ugyanaz lenne majd a könyv vége, mint a sorozaté:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!