Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldali társaim, titeket...

Jobboldali társaim, titeket nem zavar, hogy a Fidesz-kormány hovatovább a leginkább Izrael-párti ország lett a világban?

Figyelt kérdés

Ott tartunk, hogy az izraeli foviválogatott nálunk fogja jatszani a hazai meccseit:

[link]

2023. okt. 28. 19:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Eleve hogy lehet egy rasszista pártra szavazni kérdező?
2023. okt. 28. 20:16
 12/19 A kérdező kommentje:

11:

Mindegy, ez messzire vezetne és nem tartozik ide.

2023. okt. 28. 20:38
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Engem nem zavar, inkább a zsidóság legyen pártolva Magyarországról mint az arabok.A zsidóság úgy ahogy, de kutatókat, feltalálókat, írókat-költőket, orvosokat, katonákat adott Magyarországnak a történelem folyamán.Szerintem logikus őket támogatni.Ha végigsétállsz Újlipót alsó részén egy kipást se fog érdekelni hogy ki és mi vagy, kutya se foglalkozik veled, de egy berlini arab negyedben én nem sétállgatnék.
2023. okt. 29. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Jah lemaradt, pártokon kívüli vagyok, ugyanakkor jobboldali liberálisnak nevezném magam.
2023. okt. 29. 17:18
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

13-as, szerintem senkit se kene tamogatni faji alapon, foleg igy ahogy a fidesz teszi. Kimondom igen nyalja izrael segget!!! Ez az amit soha nem fogsz hallani egyik adon se mert mind meg van felemlitve es nincs se sajto se szolasszabadsag.

Arabokkal kapcsolatban en halaval tartozom mert mindket alkalommal

arab fogorvos kezelt es tokeletesen meg voltam elegedve veluk.

2023. okt. 30. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

2014-ben szavaztam utoljára a Fideszre, 2018-ban voltam utoljára szavazni, markáns jobboldali értékrendű ember vagyok.

Nekem mérhetetlen undorom van attól az elképesztő hazugságáradattól, amit a Fidesz-média a témában művel. És ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy a megmondóembereik nagy része húsz éve még pont az agymosó cionista propagandát ostorozta, és a palesztin állam létjogosultságát hangoztatta, az külön bájt ad a dolognak.

Az speciel nem zavar, ha az izraeli fociválogatott nálunk játssza a meccseit, ez egy szép gesztus. Viszont nagyon zavar az a törekvés, hogy Izrael bármilyen kritikáját vagy a (szintén a Hamasz áldozatainak tekinthető) palesztin civilek melletti kiállást összemossák a zsidógyűlölettel.

2023. okt. 30. 22:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös, a 13-as és 14-es válaszoló vagyok.

Igen, tökéletesen igazad van, a Fidesz és a Likud kapcsolatából is elég már csak kiindulni.Érthető és logikus reakció a Fidesztől(már csak ebből fakadóan is) az Izrael-pártiság, és egy szóval sem állítottam, hogy minden arab, avagy mohamedán ember veszélyforrás lenne; ugyanakkor pontosan te is tudhatod, hogy Európában egyes helyeken integrációs problémák állnak és álltak fent a közel-keletről és afrikából érkezett emberek között nagyon nagy számban - és valóban nem mosható ezen emberek közé a kiemlkedett szakemberek.Akár igen, maradhatunk arab fogorvosoknál, vagy egyéb orvosoknál, elég megnézni csak a szegedi egyetemet ebben a témában.

Egy szóval sem állítottam, hogy ne volnának most is olyan arab származású emberek, akik hozzájárulnak az országhoz - azt állítottam, hogy csak a történelemből és a jelenből kiindulva a zsidóság volt az történetesen, amely kutatókat, olimpiai- és sporteredményeket, magas irodalmi szintet, ipart, bankszakmát adott nagyon erőteljesen.

2023. okt. 31. 15:32
 18/19 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy most, hogy ezt promózza a Fidesz, minden fideszes megtalalta magában a mélyen mindig is ott rejtőző (lofszt) filoszemitát. 😅

Tényleg azon tűnődöm, hogy van e bármilyen olyan fordulata a pártnak, amit a hívei ne követnének le aggály nélkül:)

2023. okt. 31. 16:21
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ha alaposan megágyaznának neki, pár év múlva a határon túliakat is kedvükre büdösrománozhatnák, -szlovákozhatnák stb. a rohambayerzsoltikák, ha a pillanat uralása épp azt követelné meg. A katolikus egyház feje szűk néhány éve még keresztényellenes liberális, gonosz, demens vénember volt, a látogatásakor meg az addigi fekáliadobálók aléltan áradoztak őszentségéről. Gyomorforgató!
2023. okt. 31. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!