Ha a Fidesz olyan jó kormány, miért mennek ki a fiatalok külföldre? Gyurcsány idején nem ez vót.
Gyurcsány idején nem emlékszem rá, hogy tömegesen hagyták volna el az országot, főleg ilyen értékes szakemberek mint amit a cikkben is említve vannak. És valóban, én is ezt tapasztalom az ismerőseim körében, hogy akinek már egy kicsit is értékes tudása van, az kint vállal munkát. Itthon azok maradnak akik semmihez sem értenek, ezért kellenek a szalaggyárak.
Mi lesz ezzel az országgal ha minden értelmes fiatal kivándorol, és csak a buták és piacképtelenek maradnak?
Előbb utóbb az ország egy nagy Borsod lesz? kb. ilyen emberekkel mint itt:
https://www.youtube.com/watch?v=cvXWbFsY5mw
Csak ezekre még rájönnek a törzsi nyelven makogó filippínók.
1. Ki mondta, hogy olyan jó kormány?
2. Gyurcsány idejében is pont ugyanez ment.
Gyurcsány idején hol volt már ez? Akkor még szinte mindenki itthon próbálta megoldani a helyzetet, itthon akart boldogulni.
Manapság meg minden második fiatal aki ül az iskolapadban pontosan tudja, hogy egy percig sem ebben az országban fog dolgozni.
"Gyurcsány idején hol volt már ez?"
Magyarországon.
Ne hazudjatok már. Gyurcsány idején jártam egy országos szinten is elismert elit gimibe. Senki nem gondolkodott még akkor abban hogy külföldön fog élni. Most meg minden második magyar fiatal külföldön tudja csak elképzelni az életét, és egyre több 40-es, sőt 50-es éveiben lévő is kimegy, mindenki.
Gyurcsány idején nem ez volt, aki mást mond az trollkodik vagy mi?
"Senki nem gondolkodott még akkor abban hogy külföldön fog élni. "
Attól, hogy ezt hazudod, még nem lesz igaz. Nekem például szinte minden külföldre költözött ismerősöm pont akkoriban költözött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!