Jobboldali társaim, titeket nem zavar, hogy a Fidesz-kormány hovatovább a leginkább Izrael-párti ország lett a világban?
Figyelt kérdés
Ott tartunk, hogy az izraeli foviválogatott nálunk fogja jatszani a hazai meccseit:
2023. okt. 28. 19:44
A kérdező szavazást indított:
Fideszes jobbos vagyok, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem zavar
Fideszes jobbos vagyok, de magam is szemita, így nem zavar
Nem-fideszes jobbos vagyok, és bizony zavar
Nem-fideszes jobbos vagyok, de nem zavar
Nem vagyok jobboldali, csak érdekelnek a válaszok
15 szavazat
1/19 anonim válasza:
Elég szűk választási lehetőségeket adtál meg nem tudom milyen párti kérdező!
Mi Hazánkos vagy?
2/19 anonim válasza:
Fideszes vagyok, megmondom úgy ahogy van nem zavar, az oroszpártiságuk az zavar de az nagyon.
3/19 anonim válasza:
Na szép. Majd Debrecenben robbantgatnak a terroristák, mert itt játszanak a zsidók.
4/19 anonim válasza:
Én nem fideszes jobboldali liberális vagyok(egyik pártnak se szavazója), és ez azon kevés dolgok közé tartozik, amiben egyetértek a Fidesszel, kevés pozitívumok egyike, hogy az antiszemitizmust jelentősen visszaszorították Magyarországon.
5/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a szemita tág értelemben értendő, azaz nem csak a származásra de a szimpátiára.
Nem akartam tovább cizellálni, mert vannak nem-mihazánkos és nem fideszes “árva”-jobboldaliak is, magam is az vagyok.
2023. okt. 28. 19:52
6/19 anonim válasza:
Milyen pártszimpatizáns vagy kérdező?
7/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg “pártnélküli” vagyok.
2022-ben az egyik szavazatomat a Mi Hazánkra adtam, de azóta nagyon megbántam. A Fideszre soha nem szavaztam.
2023. okt. 28. 20:07
8/19 anonim válasza:
Miért bántad meg, na nem mintha baj lenne csak kérdezem?
9/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy minket kéne, hogy zavarjon, hogy zsidó barátaink a nyugati szövetségi rendszer részének tartanak minket. A németeknek valószínűleg jobban böki a csőrét - Scholzi a terrortámadások óta pedálozik, a világ összes arabját elhordta mindennek, csak hogy az izraeliek kedvében járjon - azok meg rá sem néznek (München után érthető). Van még pár érdemi sportdiplomáciával rendelkező európai ország aki esetleg pályázhatott szíves ajánlattal (görögök, francziák, britek, svédek, olaszok), de a helyzet miatt érthető, hogy a legpraktikusabb helyszínre esik a választás.
10/19 A kérdező kommentje:
8:
Ez a konteós vonal nem tetszik, ami eluralkodott. Drábik felvétele a pártba önmagáért beszél. Meg Toroczkai témái (WHO, Covid-diktatura, stb.).
2023. okt. 28. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!