Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldalnak mi a problémája...

A baloldalnak mi a problémája azzal, hogy a fidesz ázsiai vendégmunkásokat hoz be?

Figyelt kérdés

A nem fideszes jobboldaliak azzal érvelnek, hogy ezzel a magyar béreket törik le, ezt értem is.

De baloldal fogadná be azokat az illegális gazdasági migránsokat, akik Észak-Afrika partjairól a tengerbe vetik magukat gumicsónakokban, akiket hajók mentenek ki. Ők nem törnék le a béreket? Csak a legálisan érkező vendégmunkások?

2023. okt. 28. 15:57
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok se jobboldali, se baloldali, de egyáltalán nem támogatom, hogy Afrikából vagy a Közel Keletről érkező migránsok bejöjjenek, illetve azt sem, hogy a Fülöp-szigetekről illetve egyéb más Ázsiai országokból bejöjjenek migránsok. Foglalkozzunk inkább a kivándorlással, hogy mik azok az okok, amik miatt a magyarok inkább külföldre mennek, és nem maradnak itt.
szept. 25. 18:31
 42/43 anonim ***** válasza:
85%
Orbán egy hazaáruló. A migránsok ellen uszította a pórnépet, mostmeg tömegesen engedi be öket. Korábban a termőföldekről is azt hazudta, hogy amíg ő lesz a miniszterelbök, addig külföldi nem szerezhet termőfölddt, mostmeg a legjobb minőségű termőföldeket adta el a németeknek, kínaiaknak, hogy gyárakat építsenek rájuk. A fidesz szavazók Orbán jobbágyai.
nov. 22. 03:19
 43/43 anonim ***** válasza:
85%
A Fidesz szavazó annyiszor hülyére lett már véve, akár termőföld, akár bevándorlás, akár etnikai homogenitás, akár az orosz agresszió hoz való viszony ügyében, hogy aki kitart a Fidesz mellett, az tényleg egy Stockholm-szindromas pszichikai eset.
nov. 22. 05:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!