Az ellenzéki pártok azért olyan frusztráltak, mert kevesebbet tudnak lopni mint a FIDESZ?
22: a 10-es válaszban feltettem a kérdést és látod mindegyik csak terelni tud, ja meg nullára pontozni, ez megy csak nekik. a nagy okosnak képzelik magukat de válaszolni meg nem tudnak.
de majd mindjárt jön valami olyasmi válasz hogy: hát ha nektek órbán jó akkór óóké.
23, tőlem kaptál választ:
választási, média és pártfinanszirozási rendszer. Amig ezek megvannak, nincs az az ellenzéki jelölt, aki nem lesz lejáratva.
24: ez nem válasz mert én azt kérdeztem hogy kire? nevezd meg
tudom nincs ilyen, de tételezzük fel ez másnapra mind megszűnik.
vagy jön egy fekete lyuk és teljesen elnyeli a fideszt, mittomén.
melyik az a párt aki a helyébe lépne és jobban tudná vezetni az országot?
Bárkire, 199 frissen szabadult tolvajban több erkölcs lenne és tisztelet a haza iránt, mint ezekben a mocskos hazaárulókban.
Tehát rájuk is gond nélkül. Döntéseket normális esetben egy szalmai háttér hoz és készít elő, így nagyon gondolkodni nem kell a vezetőknek, maximum arcok a nép felé.
De ha nem felel meg, ott a MKKP. Tökéletesen alkalmasak lennének leváltani a teljes politikai elitet.
Ott van a Momentum, női miniszterelnöknek Donáth Anna például. Teljesen mindegy, kik. EU ügyészség, korrupció felszámolása, elszámoltatás, vissza a nyugati útra Magyarországot.
Nehogy már azt gondoljátok, hogy a kormányzás atomfizika. 13 éve nincs kormányzás. Korrupció van meg lopás, 0-24-ben azt nézik, hogy lehetne még jobban megszilárdítani a hatalmat.
Minden ami az országban történik, ennek van alárendelve. Megspékelve némi hazaárulással, nyugat árulással és keleti diktátorokhoz a szükségesnél sokkal nagyobb dörgölőzéssel.
Putler pedig személyesen több ezer ukrán gyerek haláláért felel, illetve több 10ezer gyerek elrablásáért és oroszországba hurcolásáért.
Több millió ember otthonából való elüldözéséért.
Csak azért, mert vonzóbb volt számukra a nyugati élet, mint a keleti posványos.
Eddig Orbánon és Gyurcsányon kívül senki sem bizonyította a mérhetetlen alkalmatlanságát!!! Ők viszont visszavonhatatlanul!
Ez alapján rajtuk kívül BÁRKI alkalmasabb tőlük!
na az egybites telex logika virít badabummnál.
momentum, igen, ők aztán biztos...
hányszor röhögted el magad miközben ezt írtad?
ja hogy komolyan gondoltad? na ezért tartunk itt ahol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!