Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki pártok azért...

Az ellenzéki pártok azért olyan frusztráltak, mert kevesebbet tudnak lopni mint a FIDESZ?

Figyelt kérdés
Ellenzéki pártok alatt gondolok a DK-ra, MSZP-re, Momentumra, LMP-re, Jobbikra, Párbeszédre, vagyis a 2020-ban létrejött ellenzéki összefogásra.

2023. okt. 22. 13:43
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
76%

10, egyfolytában ez megy, hogy, de kire?

Segitek, Lengyelországban tök ugyanez volt a helyzet, mint nálunk, ott se volt "senkire" leváltani a PIS-t, mégis ezek a senkik össze tudtak hozni egy összefogást és tudtak kormányt váltani.

Itthon is vannak ellenzéki pártok és politikusok, de ilyen médiával és pártfinanszirozással, ezek az emberek az idők végtelenségéig, "senkik" lesznek és nem az ő hibájukból.

2023. okt. 22. 14:32
 12/45 anonim ***** válasza:
28%

Ha nincs egy olyan néppárt az ellenzéki oldalon amely képes a fideszhez hasonló támogatottságot elérni, mert nincs az ellenzéki oldalon annyi egyformán gondolkodó ember azt még valahol elfogadom.

De az hogy 3 irányvonal sem képes összességében több szavazó összegyűjteni mint amennyi a fidesznek van az már az ellenzéki politizálás szegénységi bizonyítványa.

Lengyelországban a három ellenzéki párt együtt erős többséget alkot.

Nálunk négy ellenzéki pártnak sincs annyi szavazója mint a fidesznek.

Erre szeretnék valami őszinte választ kapni az ellenzéki oldaltól.

Bár azt hiszem már megkaptam. Mi tökéletesek vagyunk csak birkák a szavazók.

2023. okt. 22. 14:52
 13/45 anonim ***** válasza:
0%
11: miért kerülöd a válaszadást? ne gyere lengyelországgal, magyarországról van szó.
2023. okt. 22. 14:56
 14/45 anonim ***** válasza:
39%

11-es

Lengyelországban ellenzék szempontból rohadtul nem ugyan az a helyzet... ők meglépték, amit ti valamiért sajnos nem vagytok hajlandóak, új ellenzéki pártok jöttek létre...!

A választás 3. helyezettje a Lengyel Koalíció 2019-ben alapították, Lengyelország 2050 2020-ban alapították, a választás 4. helyezettje a Lewica 2019-ben alapították...egyedül a PO, akik régi motorosok.

Részben új ellenzéki pártokkal sikerült kormányt váltani, ti meg ragaszkodtok az évek óta 1-7%-os pártokhoz...érthetetlen.

És van egy másik nagy különbség a magyar és a lengyel ellenzék között, a 4 lengyel ellenzéki párt, akik nyertek most, nem marakodtak, nem üzengetek egymásnak, nem balhéznak és nem indítottak egymásra jelöltet...

Nem kellene ezt a lengyel példát követni? hm?

2023. okt. 22. 15:16
 15/45 anonim ***** válasza:
77%

14. Az elmúlt években 3 új ellenzéki párt alakult...

Gondolom, ott sem az általatok elvárt eddig ismeretlen arcok (kvázi egyetemista korúak) politizálnak bennük.

2023. okt. 22. 15:31
 16/45 anonim ***** válasza:
69%
Melyik az a 3 új párt, akik az ellenzéki összefogásban résztvesznek?
2023. okt. 22. 15:34
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

14, én sajnos nem vagyok többesszám. Akármennyire is jó lenne, de nekem nincs pártom, nem vagyok politikus, egy pártnak sem vagyok a tagja és nincsenek irodáim és különböző cégeim sem. Egyes szám, első személy vagyok.

Én egyszemélyben tudom csak megérteni azt, amit mondasz és max a babakocsit tudom irányitani.

2023. okt. 22. 16:49
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

17-es

Ne haragudj, úgy értetem, hogy ti ellenzéki szavazók.

2023. okt. 22. 17:48
 19/45 anonim ***** válasza:
81%

#10 "te kit tartasz életképes pártnak aki kormányozzon"

Hát egy bűnszervezet nem lehet ám akárkire leváltani :D A rekord infláció, rekord korona halálozás, ami a szuper egészségügyi rendszer bizonyítéke, a rekord államadósság, a rekord élelmiszer árak, a kelet felé közeledés, unió -nak integetés, ez még mind nem elég indok a leváltásukra :D

2023. okt. 22. 17:56
 20/45 anonim ***** válasza:
18%

19-es

A felsoroltak közül a fele is elég indok a kormány leváltására...de nincs kire, ez a baj.

2023. okt. 22. 18:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!