Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki pártok azért...

Az ellenzéki pártok azért olyan frusztráltak, mert kevesebbet tudnak lopni mint a FIDESZ?

Figyelt kérdés
Ellenzéki pártok alatt gondolok a DK-ra, MSZP-re, Momentumra, LMP-re, Jobbikra, Párbeszédre, vagyis a 2020-ban létrejött ellenzéki összefogásra.

2023. okt. 22. 13:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
30%

Az eredeti kérdésre válaszolva, az ellenzéki pártok egyáltalán nem frusztráltak, ugyanis nagyon jól elvannak kollaboráns pártokként az Orbán rezsimben.

Néha eljátszanak egy kis hisztit, de egyébként eszük ágában sincs leváltani az Orbán rezsimet.

2023. okt. 23. 13:53
 32/45 anonim ***** válasza:
69%
Vagy az esélyegyenlőtlenségek miatt,mert tehetetlenek.
2023. okt. 23. 13:59
 33/45 anonim ***** válasza:
50%

badabum azért mert valaki bírál téged az nem jelenti azt hogy az illető fideszes, max a te 1bites logikád szerint. érvelni se tudsz.

ülj le, egyes.

2023. okt. 23. 14:15
 34/45 anonim ***** válasza:
70%

Sok fideszes eljátssza választások között a pártnélkülit, de 5-kor már nem tud aludni a választás napján és megy leszavaz orbánra.

Mondván nincs más. Persze nem fideszes, de az egész ellenzéket alkalmatlannak tartja, pont ahogy a fidesz állítja. De nem fideszes, csak képben van mindig az aktuális témákkal, amivel a fidesz eteti őket.

2023. okt. 23. 18:43
 35/45 anonim ***** válasza:
23%

Még az ilyeneknek is több eszük van mint a fanatikus gagyi orbánozóknak, mert szerintük ha esik az eső is a zórbán hibája.

Az ilyenek mindig a föld felett képzelik magukat vagy 6 méterrel, holott ugyanúgy a fideszbirka szintjén van.

Pedig képzeld el, bármennyire is kiveri nálad a biztosítékot, van olyan aki egyiket se tartja semmire se, bármennyire is hihetetlennek tartod. Ők azok a bő 2 millió ember aki nem megy el szavazni se.

Ez hogy aki nem ért veled egyet az csak és kizárólag fideszes lehet ez a te butaságot bizonyítja.

2023. okt. 23. 19:05
 36/45 anonim ***** válasza:
70%

35 Hát azért 1 teljes nagyságrendet esne vissza rögtön a korrupció, a hazaárulás, ha kormányváltás lenne. Egy MKKP vagy Momentummal az élen rögtön 180 fokos fordulat történne, viszlát kelet helló nyugat.

Ezek kimondhatatlanul fontosak lennének.

Aki egy kicsit is követi a politikát, nem lamendál azon, hazaáruló nemzetrontó tolvaj rabló csürhét vajon ki váltson le.

Az a 2 millió akiről te beszélsz az valóban nem politizál, telibekakilja mi van, de ők nem is mennek szavazni.

De te nem tartozol közéjük, mert itt vagy. Vagyis csak játszod a pártnélkülit.

Fideszes vagy te ne is tagadd, a szagáról felismerem az ilyet.

2023. okt. 23. 19:11
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

Aki egy kicsit is követi a politikát az tudja hogy 6% a momentum támogatottsága. Előbb fog piros hó esni mint hogy a momentum kormányozzon, azért maradj már a realitásnál. És mondd már el mi a garancia hogy majd a momentumos vezetők nem a saját zsebüket tömik?

"De te nem tartozol közéjük, mert itt vagy. Vagyis csak játszod a pártnélkülit. Fideszes vagy te ne is tagadd, a szagáról felismerem az ilyet."

köszi hogy sokadjára is bizonyítod azt hogy milyen buta vagy. fingottam egyet neked na azt szipózd fel :D

2023. okt. 23. 19:19
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

"MKKP vagy Momentummal az élen rögtön 180 fokos fordulat történne, viszlát kelet helló nyugat."

Ezzel én teljesen egyetértek.

A Momentumról beszélnék egy kicsit, 2017-től 2022 januárjáig voltam a szimpatizánsuk és 2x majdnem beléptem a pártba is, szerencsére nem.

A VIII. kerület és a XIII. kerületi momentumos alapszervezetek gyűlésén vettem részt 7 alkalommal. Ön ostorozva vallom be, hogy az az igazi pártbira mentalitású voltam 17-től 21-ig, csak a Momentum, ők a tökéletesek, mindenki más hülye...stb. A momentumos gyűléseken résztvevő politikusok ábrándítottak ki a pártból (tisztelet a kivételnek), pro és kontra kezdem a jó dologgal, a vitakultúra valami isteni volt, kulturáltan érvekkel mindenki mindenkivel és megvitattuk a kerületi meg úgy az országos helyzetet is. A rossz oldala, hogy tele lett a párt megélhetési politikusokkal... pl. 2019-es önkori választás előtt, a szervezet döntötte el, kiket indít képviselő jelölteknek, szépen meg is tudtak állapodni a XII. kerületi jelöltekről, majd pár nap múlva, fentről leszóltak, hogy xy helyett Hajnal Miklós fog indulni a XII. kerületi önkori képviselőnek. Mindenki értetlenkedett, hogy ez most mi, hisz ő majd a 22-es OGY választáson indulna...indoklás szerinted volt? nem, gyűlésen Hajnal Miki lenyomott egy monológot és gyorsan lelépett...Hajnalnak kellett a fizetős önkori hely, 22-ig, nem tudott várni, ezért egy helyi srácot túrt ki az indulás lehetőségétől, aki helyben akart volna csak politizálni, és többre nem vágyott, csak hogy Hajnalnak meg legyen az ugródeszka...ezen kívül, 2 döntés volt, amit az alapszervezet hozott, majd fentről leszóltak, hogy bocs még sem úgy lesz, ahogy ti akarjátok helyben. A 3. ilyen eset után már nem jártam többet a Momentumos gyűlésekre, hisz felesleges, ha a pártközpontból jobban tudnak mindig mindent, és egy legyintéssel a helyi döntéseket lesöprik, úgy hogy ha nem is mindig, de legtöbbször nem is voltak ott az összejövetelen. 21-ben a FGYA bullshites 5 bites interjúi, akiből áradt a hülyeség, értem én, hogy azt hitte vicces lesz, meg feldobja az interjúit, de ellenkező hatást ért el. Gelencsér Feriről annyit, amit nem tudok biztosra állítani, hogy ő csak egy báb, FGY András "irányítja" rajta keresztül továbbra a pártot, hogy ez tényleg így van vagy sem, nem tudom, de ezt rebesgetik a momentumos srácok az alapszervezetekben. Végül akkor hagytam ott a Momentumot, amikor kb. viccet csináltak az előválasztásból, kvázi egyedüli ellenzéki párt voltak, akik listán azokat a politikusokat indították, akik megbuktak az előválasztáson...a nép azért szavazta le őket, mert nem akarták képviselőknek, erre majdnem az összeset feltették a listára...normális az ilyen? LMP, Párbeszéd, DK... mind legalább 80-90%-ban új embereket raktak fel a listára...

Szóval a Momemtum teljesen tele van pozícióhajhász megélhetési politikusokkal, nem mindenki az, de fent a toronyban szinte az összes azt nézi, hogy tud majd székhez jutni.

Bizonytalanok táborát erősítem, de hajlok az MKKP felé, 22-ben a Momentumot elhagyva rájuk szavaztam, szerintem jövőre is rájuk fogok, és várok, míg meg nem jelenik egy épkézláb politikusokkal teli új párt, lehet még csak most állnak az érettségi előtt....

2023. okt. 23. 20:26
 39/45 anonim ***** válasza:
70%

37 Milyen vicces vagy :D

Garancia kell? Hát orbánnal garantált az eu-ból nato-ból távolodás :D

Nem mindenki tolvaj csürhe ám :D EU ügyészséghez csatlakozás, független bíróság és lehet lopni csak böri jár érte :)

Tudom, ezt nehéz felfogni nektek fideszeseknek.

2023. okt. 23. 20:32
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

badabum nálad csak ennyi a nagy tudomány hogy aki nem ért veled egyet az fideszes? hát te nagyon komoly vitapartner vagy, nem véletlenül vagy te momentum szimpatizáns. mellédumában első vagy, szekta felfogásod van.

ja momentum mint kormányzó párt, láttam régen az interjút fekete győr andrással, amikor feltettek neki egy kérdést és kussban ült ott mint egy kuka. na hát az ilyen aztán teljesen alkalmas egy ország vezetésére, mit csinálna egy találkozón ahol több ország vezetője ott lenne bepisilne?

2023. okt. 23. 22:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!