Amit Orbán Viktor és maffia bandája megcsinál, azt Svájcban és Norvégiában is meg tudnák csinálni?
"Annak logikus aki annyira ostoba, hogy még mindig nem látja, hogy a FIDESZ szerint aki nem FIDESZ-es az baloldali, ezek meg elhitték." - Teljesen mindegy, hogy ez így van-e. A lényeg, hogy a qúrcsány ott van a legnagyobb ellenzéki csoportosulás (balos összef0sás) mögött, a felesége meg a legnagyobb ellenzéki párt elnöke, így lehet rá mutogatni. Nem véletlenül kapták meg az első pár 2/3-ot egyedül arra az egy ígéretre, hogy "a qúrcsányi el lesz számoltatva". De sosem lesz, mert amíg az ellenzékben ténykedik, addig garantált a FIZESS győzelme, amit ők is tudnak.
"A nemzettudat és az önbecsülés nem szabadna, hogy egyenlő legyen azzal, hogy mi akarjuk megmondani, hogy merre menjen a többtíz tagállam egy olyan szövetségi rendszerben, amihez azon kívül, hogy csatlakoztunk, kvázi semmi közünk." - Nem is egyenlő vele. Ha meg úgyis csak egy vagyunk a sok közül, nem mindegy, mit mondunk?
"Lehet csomagolni? Tényleg? Miért vagyok én kevésbé jogosult itt élni mint Te?" - Egy szóval sem mondtam ilyet, te panaszkodsz, hogy mennyire rossz itt...
"Pont ugyanannyira vagyok magyar" - Ez mondjuk vitatható...
Ez a BADABUM sötét mint az éjszaka
"Ja, azt azért még hozzátenném, hogy ha én meg mindenki aki hozzám hasonlóan gondolkodik, lelép, akkor maradtok hárommillióan." - Jaja, mert nyilván végigkérdezted a másik 6 milliót, és kiderült, hogy pont úgy gondolkoznak, mint te...
"Aminek kb. a fele nyugdíjas. Miből terveztek élni ha ez az utópia megvalósul?" - Nem értem... Most az érved szerint a nyugdíjasok termelik meg a jövedelmemet?
"Ez ugyanaz mint amikor nagyon okosan az EU-ból akartok kilépni. Vessetek egy pillantást arra, hogy a GDP-nk mekkora százaléka származik az EU-s országokba való exportból, aztán gondolkozzatok egy nagyon picit azon, hogy egy ilyen kilépés után miből akartok élni." - Az importok vámján mennyit is bukunk? Amúgy a belépés előtt miből éltünk?
"Vajon ki veszít nagyot?" - Mi biztos nem, ha azt vesszük, hogy még a saját bevallásod szerint is nagyon sz4rul mennek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!