Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit Orbán Viktor és maffia...

Amit Orbán Viktor és maffia bandája megcsinál, azt Svájcban és Norvégiában is meg tudnák csinálni?

Figyelt kérdés
Vagy ehhez kell egy képzetlen, szellemi igénytelen, erkölcstelen nép?
2023. okt. 17. 17:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
A végén kérdőjel akart lenni. Majd fűthettek az önbecsülésetekkel és megehetitek a nemzeti öntudatotokat. Jó étvágyat!
2023. okt. 17. 18:31
 22/25 anonim ***** válasza:
19%
Itt se tudták le is lettek váltva párszor de mivel itt bukot emberek is parlamentbe maradhatnak ezért hiába váltják le 21-szere is mint többi országba ugyan az kerül itt hatalomra.Más országba teljesen más pártok meg új arcok vannak igy esélyes hogy, változások lesznek jó irányba különben le váltják és jön más de neki már nincs több lehetösége.
2023. okt. 17. 23:29
 23/25 Kroms ***** válasza:
0%

"Annak logikus aki annyira ostoba, hogy még mindig nem látja, hogy a FIDESZ szerint aki nem FIDESZ-es az baloldali, ezek meg elhitték." - Teljesen mindegy, hogy ez így van-e. A lényeg, hogy a qúrcsány ott van a legnagyobb ellenzéki csoportosulás (balos összef0sás) mögött, a felesége meg a legnagyobb ellenzéki párt elnöke, így lehet rá mutogatni. Nem véletlenül kapták meg az első pár 2/3-ot egyedül arra az egy ígéretre, hogy "a qúrcsányi el lesz számoltatva". De sosem lesz, mert amíg az ellenzékben ténykedik, addig garantált a FIZESS győzelme, amit ők is tudnak.

"A nemzettudat és az önbecsülés nem szabadna, hogy egyenlő legyen azzal, hogy mi akarjuk megmondani, hogy merre menjen a többtíz tagállam egy olyan szövetségi rendszerben, amihez azon kívül, hogy csatlakoztunk, kvázi semmi közünk." - Nem is egyenlő vele. Ha meg úgyis csak egy vagyunk a sok közül, nem mindegy, mit mondunk?

"Lehet csomagolni? Tényleg? Miért vagyok én kevésbé jogosult itt élni mint Te?" - Egy szóval sem mondtam ilyet, te panaszkodsz, hogy mennyire rossz itt...

"Pont ugyanannyira vagyok magyar" - Ez mondjuk vitatható...

Ez a BADABUM sötét mint az éjszaka

"Ja, azt azért még hozzátenném, hogy ha én meg mindenki aki hozzám hasonlóan gondolkodik, lelép, akkor maradtok hárommillióan." - Jaja, mert nyilván végigkérdezted a másik 6 milliót, és kiderült, hogy pont úgy gondolkoznak, mint te...

"Aminek kb. a fele nyugdíjas. Miből terveztek élni ha ez az utópia megvalósul?" - Nem értem... Most az érved szerint a nyugdíjasok termelik meg a jövedelmemet?

"Ez ugyanaz mint amikor nagyon okosan az EU-ból akartok kilépni. Vessetek egy pillantást arra, hogy a GDP-nk mekkora százaléka származik az EU-s országokba való exportból, aztán gondolkozzatok egy nagyon picit azon, hogy egy ilyen kilépés után miből akartok élni." - Az importok vámján mennyit is bukunk? Amúgy a belépés előtt miből éltünk?

"Vajon ki veszít nagyot?" - Mi biztos nem, ha azt vesszük, hogy még a saját bevallásod szerint is nagyon sz4rul mennek a dolgok...

2023. okt. 17. 23:48
 24/25 anonim ***** válasza:
82%
#23: Nem vagy okos, ugye?!
2023. okt. 18. 00:08
 25/25 Kroms ***** válasza:

Gyenge troll vagy, ugye?!

2023. okt. 19. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!