Amit Orbán Viktor és maffia bandája megcsinál, azt Svájcban és Norvégiában is meg tudnák csinálni?
"13 év kétharmaddal kormányzás után bárkire mutogatni beismerő vallomás" - Senki nem mutogatott senkire. Olvasd el még egyszer, amit írtam. Csak arra mutattam rá, hogy qúrcsány megutáltatta magát mindenkivel, most meg ott van ellenzékben, amivel nyilván a FIZESS-hez küldi a szavazók egy nagy részét. Elég logikus, ha belegondolsz...
"Azért van most itt ez mert a magyar népléleknek egyszerűen szüksége van arra, hogy utálhasson másokat. (...)" - Ne magadból indulj ki...
"Mert a sok ostobának a populista lózung kell, ami elhiteti vele, hogy olyan erősek és okosak vagyunk (...)" - Ha te nem tartod magad annak, az nem baj, de nem kéne gyűlölni másokat azért, mert nekik van önbecsülésük és nemzettudatuk. Egyébként nyugodtan lehet csomagolni, ha ennyire nem tetszik itt.
#17: Nem logikus. Annak logikus aki annyira ostoba, hogy még mindig nem látja, hogy a FIDESZ szerint aki nem FIDESZ-es az baloldali, ezek meg elhitték. NEMFIDESZ=GYURCSÁNY. Akinek ez elég annak nem szavazati jogának nem szabadna lenni, de gondnokság alá kellene helyezni. Azzal együtt, hogy Gyurcsánynak rég el kellett volna takarodnia a közéletből.
Nem magamból indulok ki. Én tök jól megvagyok a fent említett közösségek tagjaival, tudom, hogy mik okozzák a problémáimat, dolgozom a megoldásukon. Nem gyűlölök senkit, csak reálisan látom a dolgokat. A nemzettudat és az önbecsülés nem szabadna, hogy egyenlő legyen azzal, hogy mi akarjuk megmondani, hogy merre menjen a többtíz tagállam egy olyan szövetségi rendszerben, amihez azon kívül, hogy csatlakoztunk, kvázi semmi közünk. Lehet csomagolni? Tényleg? Miért vagyok én kevésbé jogosult itt élni mint Te? Pont ugyanannyira vagyok magyar, pont ugyanannyira van jogom itt lenni mint Neked. Csak más a véleményünk, amire Neked az a reakciód, hogy akkor takarodjak innen. Biztos velem van a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!