Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit Orbán Viktor és maffia...

Amit Orbán Viktor és maffia bandája megcsinál, azt Svájcban és Norvégiában is meg tudnák csinálni?

Figyelt kérdés
Vagy ehhez kell egy képzetlen, szellemi igénytelen, erkölcstelen nép?
2023. okt. 17. 17:29
1 2 3
 11/25 Kroms ***** válasza:
40%
A "népnek" ehhez semmi köze. Kb. 20% szavazott rájuk legutóbb, azoknak is a nagy része csak azért, mert nem akarta kockáztatni, hogy a "jól elszámoltatott" qúrcsány kerüljön megint hatalomra. Valamiért lehet, hogy nem tetszett sokaknak, hogy leqúrvázta az országot, ami elvileg a sajátja is... Úgyhogy elsősorban neki köszönd azt, ami most itt van.
2023. okt. 17. 17:57
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
2023. okt. 17. 18:01
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
#11: 13 év kétharmaddal kormányzás után bárkire mutogatni beismerő vallomás. Azért van most itt ez mert a magyar népléleknek egyszerűen szüksége van arra, hogy utálhasson másokat. Kell neki egy vagy több ellenségkép, akire rá lehet fogni, hogy miattuk sz4r az élete, különben még a végén be kellene ismernie, hogy egy nincstelen, tehetségtelen, buta, lusta senki és nem azért rossz neki mert Soros, Brüsszel, az USA, a zsidók, a migránsok ellehetetlenítik. Egy szegény, kicsi ország vagyunk, aki azt akarja elhitetni magával, hogy számít a véleménye, sőt tovább megyek, jobban számít a véleménye, mint másoké, akik esetleg le is tettek valamit az asztalra. Ezért van itt most ez. Mert a sok ostobának a populista lózung kell, ami elhiteti vele, hogy olyan erősek és okosak vagyunk, mint a valódi nagyhatalmak körülöttünk. Mert az ostobáknak politikai és ideológiai válaszok kellenek szakmai kérdésekre, mert a vágyaikat jobban szeretik hallani mint a valóságot. Lehet itt az ellenzékre mutogatni, mert tényleg annyi eszük van mit két deci kólának, de ahhoz, hogy itt a fentiek változzanak a társadalmat kellene lecserélni, mert nem a politikai "elit" (nem bírtam ezt leírni röhögés nélkül) a baj. A politikai "elit" (még mindig nem megy :D) itt csak egy tünet. A betegség a magyar társadalom.
2023. okt. 17. 18:03
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem, mert ott gondolkodó társadalom van.
2023. okt. 17. 18:14
 15/25 anonim ***** válasza:
23%
Megint ez a libbant siránkozás. 🥱
2023. okt. 17. 18:15
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
15) igen? folytasd.te tapsolsz a történtekhez,ugye?örülsz neki.amikor nincsenek érvek akkor marad a libbantozás.
2023. okt. 17. 18:18
 17/25 Kroms ***** válasza:
30%

"13 év kétharmaddal kormányzás után bárkire mutogatni beismerő vallomás" - Senki nem mutogatott senkire. Olvasd el még egyszer, amit írtam. Csak arra mutattam rá, hogy qúrcsány megutáltatta magát mindenkivel, most meg ott van ellenzékben, amivel nyilván a FIZESS-hez küldi a szavazók egy nagy részét. Elég logikus, ha belegondolsz...

"Azért van most itt ez mert a magyar népléleknek egyszerűen szüksége van arra, hogy utálhasson másokat. (...)" - Ne magadból indulj ki...

"Mert a sok ostobának a populista lózung kell, ami elhiteti vele, hogy olyan erősek és okosak vagyunk (...)" - Ha te nem tartod magad annak, az nem baj, de nem kéne gyűlölni másokat azért, mert nekik van önbecsülésük és nemzettudatuk. Egyébként nyugodtan lehet csomagolni, ha ennyire nem tetszik itt.

2023. okt. 17. 18:19
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

#17: Nem logikus. Annak logikus aki annyira ostoba, hogy még mindig nem látja, hogy a FIDESZ szerint aki nem FIDESZ-es az baloldali, ezek meg elhitték. NEMFIDESZ=GYURCSÁNY. Akinek ez elég annak nem szavazati jogának nem szabadna lenni, de gondnokság alá kellene helyezni. Azzal együtt, hogy Gyurcsánynak rég el kellett volna takarodnia a közéletből.

Nem magamból indulok ki. Én tök jól megvagyok a fent említett közösségek tagjaival, tudom, hogy mik okozzák a problémáimat, dolgozom a megoldásukon. Nem gyűlölök senkit, csak reálisan látom a dolgokat. A nemzettudat és az önbecsülés nem szabadna, hogy egyenlő legyen azzal, hogy mi akarjuk megmondani, hogy merre menjen a többtíz tagállam egy olyan szövetségi rendszerben, amihez azon kívül, hogy csatlakoztunk, kvázi semmi közünk. Lehet csomagolni? Tényleg? Miért vagyok én kevésbé jogosult itt élni mint Te? Pont ugyanannyira vagyok magyar, pont ugyanannyira van jogom itt lenni mint Neked. Csak más a véleményünk, amire Neked az a reakciód, hogy akkor takarodjak innen. Biztos velem van a baj?

2023. okt. 17. 18:24
 19/25 anonim ***** válasza:
39%
17 Ez a Kroms sötét mint az éjszaka
2023. okt. 17. 18:27
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
Ja, azt azért még hozzátenném, hogy ha én meg mindenki aki hozzám hasonlóan gondolkodik, lelép, akkor maradtok hárommillióan. Aminek kb. a fele nyugdíjas. Miből terveztek élni ha ez az utópia megvalósul? Ez ugyanaz mint amikor nagyon okosan az EU-ból akartok kilépni. Vessetek egy pillantást arra, hogy a GDP-nk mekkora százaléka származik az EU-s országokba való exportból, aztán gondolkozzatok egy nagyon picit azon, hogy egy ilyen kilépés után miből akartok élni. Vajon ki veszít nagyot? A nélkülünk 440milliós EU, vagy mi 9millióan aminek a nagyrésze abból él, hogy az előbb említett 440milliónak árulja a sz4rjait.
2023. okt. 17. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!