Most már hivatalosan is kimondottnak tekinthető, hogy cionista diktatúrában élünk?
"kíváncsi lennék, mit mondanátok, ha a kúrmány hirtelen meggondolná magát és úgy döntene, hogy mától izrühell a terrorista és a mellettük szervezett tüntetések lennének betiltva..."
Egy dolgot tisztáztunk már le: azért annyit elfogadunk-e, hogy előzmény nélkül rakétákat lövöldözni egy fesztiválra, meg válogatás nélkül lövöldözni a civileket, civil túszokat ejteni nem éppen kóser dolog. Ebben meg tudunk egyezni?
Nem tudom, te miről beszélsz. Szó nincs arról, hogy ki, mikor, hol volt vagy nem volt. Emberi alapjogok állami szintű eltiprásáról beszélünk.
Milyen "előzmény nélkül"? - 1948-ban a betelepülő bibsik etnikai tisztogatásba kezdtek és már abban az évbe több, mint 30 ezer palesztint mészároltak le, a többit meg egy börtönvárosba kényszerítették, ahol azóta is az elnyomásuk alatt élnek a saját földjükön. Ez talán elég indok lehetne bármire...
Értem, tehát a te logikád alapján csak a saját lakásom érdekelhet, mert "csak ott élek"...
Nekem úgy tűnik, ti akkor sem tudnátok igazat írni, ha az életetek múlna rajta.
Ez tény, de az izrühellieket nem nekünk kell eltakarítani, hanem remélhetőleg az őket környező országok fogják.
"Keressük vissza a családfád,nehogy ott is legyen egy db zsidó,mert akkor téged is húzzunk nyársra,igaz hogy nem tehetsz róla,de akkor is az vagy!"
A nyolc dedszulombol kb. a fele. De akkor is Free Palestine!!!! 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!