Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most már hivatalosan is...

Kroms kérdése:

Most már hivatalosan is kimondottnak tekinthető, hogy cionista diktatúrában élünk?

Figyelt kérdés
A zsidósággal bárhol, bárkinek, bármilyen módon szabad szimpatizálnia, a palesztinok melletti 2 bejelentett szimpátiatüntetés viszont betiltásra került.

2023. okt. 15. 00:12
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nagy a homály, úgyhogy valamit tisztázzunk: egy demokráciában nincs olyan, hogy "jó" vagy "rossz" tüntetés. Az állam egyetlen feladata az lenne, hogy biztosítsa minden állampolgár számára az alapvető emberi jogok védelmét, amibe beletartozik a gyülekezés és a szabad véleménynyilvánítás joga is. Ha az állam megmondhatja, mit kell gondolnunk egy adott dologról, és aki ezzel nem ért egyet, attól elveszi a gyülekezés jogát, akkor nem demokráciában élünk.
2023. okt. 15. 07:51
 12/40 anonim ***** válasza:
12%

Nezd meg a magyarorszagi kilakoltatasi statisztikakat. A magyar is palesztin a sajat hazajaban.....

39F incel

2023. okt. 15. 08:15
 13/40 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező,akkor nyilváníts véleményt otthon,szimpatizálj otthon,miért kellene kiállnod. De gondolom,ha itteni probléma miatt kellene,nem mennél. Gondolom amikor az eü vagy az oktatás miatt volt otthon csücsültél a fotelbe,de amikor majom gyilkosok mellett kellene,akkor bizony szaladnál,érdekes...Vagy te is Arab vagy. De nem értem Magyar embernek miért is kell a terrorizmus mellett tüntetni?Más országban sem engedélyezik,sok helyen,pont azért mert összegyűl a sok egysejtű és elharapózódnak az indulatok majd egy ártatlan arra sétáló zsidó diákot megkéselnek véletlen,jobb ezeket csírájában elfojtani. Ha pedig ennyi tiltás nem tetszik,akkor te Észak Koreában felkötnéd magad. Én például biztosan az összes viháncoló,gyilkolás mellett röhögőt bebörtönözném,ez van. Egytől egyig. Tegnap láttam pont,hogy ezer meg ezer külföldi azon röhög hozzászólásba,hogy az Izrael német állampolgár lány testét hogy hurcolták körbe kicsavarodva,köpködték. Kb,hogy éljen. USA helyébe már rég lépnék,mert sok amerikai is volt ott,akik csak ártatlanul bulizni mentek,úgyhogy ez nem csak Izrael ellen irányult.
2023. okt. 15. 08:52
 14/40 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként attól,hogy valami be van tiltva,ami neked nem tetszik,az még nem diktatúra.
2023. okt. 15. 08:54
 15/40 anonim ***** válasza:
44%
Persze, hadd legyen pedo szimpátia tüntetés is, meg minden ilyen gusztustalanság, mert hát kinek van joga ítélkezni mások hajlama felett...
2023. okt. 15. 08:56
 16/40 anonim ***** válasza:
34%
Vajon a neonáci felvonulásokat betiltják majd egy szép napon?🤔
2023. okt. 15. 09:25
 17/40 anonim ***** válasza:
85%

"egy demokráciában nincs olyan, hogy "jó" vagy "rossz" tüntetés"

Ez egyáltalán nem igaz. A demokráciában azt szabad hirdetni, ami másoknak nem árt. Pl a gyerekgyilkosság legalizálásáért tüntetni sem éppen demokratikus jog. Ugyanígy egy terrorszervezet mellé állni sem éppen demokratikus.

Persze, tudom, te a palesztinok igazságáért akarsz kiállni. Ezzel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy volt néhány évtizeded tüntetni értük. Ha viszont eddig nem tetted, és éppen egy ilyen brutális terrortámadás után érzed nagyon fontosnak, hogy kiállj a palesztinokért, akkor az röhejes képmutatás.

2023. okt. 15. 10:13
 18/40 anonim ***** válasza:
76%

Jó hogy megemlítetted a neonáci felvonulást, ma van az egyik, 1944. Október 15. a nyilaskeresztes párt hatalomátvétele, ezt kisebb csoportok még ünneplik Magyarországon.

Aztán van még a kitörési kisérletre rendezett "becsület napja" neonáci megemlékezés február 11.-én, én több neonáci megemlékezésről nem tudok.

2023. okt. 15. 10:15
 19/40 anonim ***** válasza:
80%
Igen, innen már hivatalos, bár eddig is voltak nagyon erős jelek. pl. zéró tolerancia, zsidó reneszánsz. Egyszer csak a kormány vétózta meg az izraeli bűncselekmények elítélését az EP-ben. De amúgy is az MH az egyetlen nagyobb magyar párt. De itt nagyon nyilvánvalóan kiderült. Ahogy az is, hogy Izrael uralja az USA-t, amely egyből odament segíteni.
2023. okt. 15. 10:37
 20/40 A kérdező kommentje:

#12 és #19 kivételével mindenki csak tovább ismételgeti ugyanazt a faxságot, aminek az alapvető hibájára korábban rámutattam.

Azért kíváncsi lennék, mit mondanátok, ha a kúrmány hirtelen meggondolná magát és úgy döntene, hogy mától izrühell a terrorista és a mellettük szervezett tüntetések lennének betiltva...

2023. okt. 15. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!