Most már hivatalosan is kimondottnak tekinthető, hogy cionista diktatúrában élünk?
Nezd meg a magyarorszagi kilakoltatasi statisztikakat. A magyar is palesztin a sajat hazajaban.....
39F incel
"egy demokráciában nincs olyan, hogy "jó" vagy "rossz" tüntetés"
Ez egyáltalán nem igaz. A demokráciában azt szabad hirdetni, ami másoknak nem árt. Pl a gyerekgyilkosság legalizálásáért tüntetni sem éppen demokratikus jog. Ugyanígy egy terrorszervezet mellé állni sem éppen demokratikus.
Persze, tudom, te a palesztinok igazságáért akarsz kiállni. Ezzel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy volt néhány évtizeded tüntetni értük. Ha viszont eddig nem tetted, és éppen egy ilyen brutális terrortámadás után érzed nagyon fontosnak, hogy kiállj a palesztinokért, akkor az röhejes képmutatás.
Jó hogy megemlítetted a neonáci felvonulást, ma van az egyik, 1944. Október 15. a nyilaskeresztes párt hatalomátvétele, ezt kisebb csoportok még ünneplik Magyarországon.
Aztán van még a kitörési kisérletre rendezett "becsület napja" neonáci megemlékezés február 11.-én, én több neonáci megemlékezésről nem tudok.
#12 és #19 kivételével mindenki csak tovább ismételgeti ugyanazt a faxságot, aminek az alapvető hibájára korábban rámutattam.
Azért kíváncsi lennék, mit mondanátok, ha a kúrmány hirtelen meggondolná magát és úgy döntene, hogy mától izrühell a terrorista és a mellettük szervezett tüntetések lennének betiltva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!