Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Normális dolog bárki szerint...

Normális dolog bárki szerint az, hogy ma már rendre LMBTQ+ transzok nyerik a szépségkirálynő választásokat?

Figyelt kérdés

Hollandia után Portugália.

Én tényleg elfogadó vagyok a meleg közösséggel szemben, de nekem ez fiatal nőként már sok.

Nekem tök oké, hogy ő nőnek érzi magát, de mi van az én nőiességemmel, az én megélésemmel? Ha már bárki lehet szépségkirály-NŐ-, akkor a NŐ jelentése mi marad? Mert nekem az (és kb. 60 millió éve ez), hogy méhhel, XX kromoszómával, mellekkel és vaginával születek, nem pedig az, hogy mától fogva bemondásra annak kell elfogadni, hiába van kukacom, az imént felsoroltakból meg semmim.

Ráadásul egy transz nő szépségéért nem is a genetika vagy szerencsés adottság a felelős, hanem a plasztikai sebész... igen, járnak normál nők is sebészhez, de őket akkor sem egy szőrös férfiból műtik át konkrétan más neművé.

Ez tényleg csak engem zavar?

2023. okt. 12. 17:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
26%
Transz fiszf@sz cisz gender búzáknak miért nincs külön szépségverseny? Ha ők annyira különböznek meg hirdetik a másságukat, akkor ne akarjanak vegyülni az átlag emberekkel. Hiszen ők mindenki felett állnak, ők különlegesek. Akkor hagyják békén a normális embereket ezzel a baromsággal.
2023. okt. 16. 14:07
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
"Normális embereket" ment is az x
2023. okt. 16. 14:46
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
#32 jujj most mi lesz? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭
2023. okt. 16. 15:29
 34/42 anonim ***** válasza:
15%

#32 Igen. Akik nem cisztranszfiszemf@szomnak meg akácfának érzik magukat.

Rossz lehet LMBTQXWTSZ-nek lenni: nem tudják mással felhívni magukra a figyelmet, csak ezzel a vergődéssel. Sajnálom őket.

2023. okt. 16. 15:36
 35/42 anonim ***** válasza:
25%
Még milyen transzok vannak az LMBTQ+-osokon kívül?
2023. okt. 16. 15:52
 36/42 anonim ***** válasza:
13%
#35 Honnan tudjam? Minden héten előmászik a sz@rkupac alól valami újabb elmeroggyant..lassan már lesz kiscicából átoperált ebihal identitású körfűrész is.
2023. okt. 16. 18:31
 37/42 anonim ***** válasza:
29%
Nem tőled kérdeztem, nem is kell tudnod, 36-os.
2023. okt. 16. 18:40
 38/42 anonim ***** válasza:
37%
Először is fontos, hogy nem szeretem az ilyen "versenyeket". Viszont egy tökös csaj simán lehet olyan csinos, mint egy biológiai nő. Természetesen ez nem gyakori, de megesik.
2023. okt. 21. 23:26
 39/42 anonim ***** válasza:
18%

36 ajánlom pszichológus mihamarabbi felkeresését.

Viccen kívül: egy gyűlölködő fasiszta tapló vagy, aki nem képes felfogni, hogy vannak társadalmi nemek

2023. okt. 22. 18:36
 40/42 anonim ***** válasza:
16%
#39 Pszichológusra meg az ilyen identitászavaros barmoknak van szüksége, akik nem tudják eldönteni, hogy fiúk e vagy lányok.🤣 Ja én meg krokodilnak érzem magam, de előtte földieper voltam. Nem fogadod el? Kirekesztőrasszistanácista vagy! Megyek és feljelentelek a TASZ-nál!
2023. okt. 22. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!