Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Normális dolog bárki szerint...

Normális dolog bárki szerint az, hogy ma már rendre LMBTQ+ transzok nyerik a szépségkirálynő választásokat?

Figyelt kérdés

Hollandia után Portugália.

Én tényleg elfogadó vagyok a meleg közösséggel szemben, de nekem ez fiatal nőként már sok.

Nekem tök oké, hogy ő nőnek érzi magát, de mi van az én nőiességemmel, az én megélésemmel? Ha már bárki lehet szépségkirály-NŐ-, akkor a NŐ jelentése mi marad? Mert nekem az (és kb. 60 millió éve ez), hogy méhhel, XX kromoszómával, mellekkel és vaginával születek, nem pedig az, hogy mától fogva bemondásra annak kell elfogadni, hiába van kukacom, az imént felsoroltakból meg semmim.

Ráadásul egy transz nő szépségéért nem is a genetika vagy szerencsés adottság a felelős, hanem a plasztikai sebész... igen, járnak normál nők is sebészhez, de őket akkor sem egy szőrös férfiból műtik át konkrétan más neművé.

Ez tényleg csak engem zavar?

2023. okt. 12. 17:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%
Provokáció. Ha senki sem foglalkozna velük, nem lenne miért vergődniük. Annyiba se kell nézni őket mint egy kupac sz@rt.
2023. okt. 14. 19:33
 22/42 anonim ***** válasza:
38%
Mit érez az aki férfi létére női versenyen akar szerepelni.
2023. okt. 14. 20:15
 23/42 anonim ***** válasza:
12%
2, na mit?
2023. okt. 14. 20:31
 24/42 anonim ***** válasza:
72%

23: mi mit?

Lelkileg az ember szétesett!

Hol vannak a nők alapvető jogai? Mert ezek azzal mennek szemben! Nem választanak, hanem a propaganda megy!

Gáz, hogy ezt férfi létemre ilyen szájbarágósan kell elmondjam.

2023. okt. 14. 21:03
 25/42 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom mire jó ez a szepsegkiralynő választás de legyen. Vegülis nem a mi pénzünk megy el rá, magánemberek szervezik. De ez tényleg nem korrekt, sőt nevetséges. Tarthatnának nekik egy transz szepsegversenyt ahogy Thaiföldön csinálják. Bár akkor még az ellen tiltakoznanak hogy nem tekintik őket egyenlőek. A csalással nyerést nem tudom miért tartják egyenlő küzdelemnek.

De figyeld meg kérdező az élet más területein is előnyt élveznek az LMBTQ emberek, nyugaton legalábbis. Az sem korrekt. Amikor ezért kerül bizonyos pozícióba valaki, vagy mert nő, vagy mert fekete. Szoktak viccelődni azzal hogyha fehér vagy és férfi, manapság nincs esélyed. Bár ez már más téma, nem akartam elterelni, csak ez nemcsak a szepsegversenynél fordul elő.

22. Azt érzi hpgy ő már teljes értékű nő, ezért megérdemli.

2023. okt. 15. 07:24
 26/42 anonim ***** válasza:
24%
Transzok is olyan teljesértékű férfiak/nők mint mi ciszneműek szóval ha egy transz nő megnyer egy szépségkirálynő versenyt és téged az érdekel hogy milyen nemi szervel született akkor eléggé perverz vagy
2023. okt. 16. 00:33
 27/42 anonim ***** válasza:
67%

26: nem mivel egyértelmű, hogy férfi, és bizony ott hollandiában a nyertes finoman szólva sem volt szép, ott is emiatt döntöttek így, biztos perverzek a bírók. Nem!

Ez az egész propaganda.

Férfiak nem teljes értékű nők, viszont teljes értékű férfiak.

2023. okt. 16. 06:30
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
26-os, milyen szerről van szó?
2023. okt. 16. 09:04
 29/42 anonim ***** válasza:
13%
Majd én is bemegyek a női wc-be előveszem a brét és kiverem🤣 Ha valaki megkérdezi mit csinálok, akkor megmondom, hogy bocs de én nőnek érzem magam, tehát jogom van hozzá🤣
2023. okt. 16. 10:46
 30/42 anonim ***** válasza:
16%

"Ráadásul egy transz nő szépségéért nem is a genetika vagy szerencsés adottság a felelős, hanem a plasztikai sebész... igen, járnak normál nők is sebészhez, de őket akkor sem egy szőrös férfiból műtik át konkrétan más neművé."

Ennyire sztereotipikus misconceptiont... Nagyon sok transz nőnek bőven elég a hormon, meg a lenti műtét ahhoz, hogy senki ne mondja meg mi volt vele.

Nem minden biológiai férfi lesz szőrös, vagy kifejezetten izmos, férfias kinézetű amúgy sem. Rengeteg ilyen férfi mellett mész el naponta, és még fel sem tűnt? Sok esetben transzoknál amúgy is van valami hormonális probléma, ami miatt nem alakulnak ki annyira a másodlagos nemi jellegek, meg sem érzik ha elkezdik a hormonkezelést (Alan Turing nem volt transz, és konkrétan szenvedett tőle, mint úgy a nem transzok általánosan), és amúgyis androgün kinézetűek voltak. (jó persze, nem az összes transz ilyen...)

2023. okt. 16. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!