Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Normális dolog bárki szerint...

Normális dolog bárki szerint az, hogy ma már rendre LMBTQ+ transzok nyerik a szépségkirálynő választásokat?

Figyelt kérdés

Hollandia után Portugália.

Én tényleg elfogadó vagyok a meleg közösséggel szemben, de nekem ez fiatal nőként már sok.

Nekem tök oké, hogy ő nőnek érzi magát, de mi van az én nőiességemmel, az én megélésemmel? Ha már bárki lehet szépségkirály-NŐ-, akkor a NŐ jelentése mi marad? Mert nekem az (és kb. 60 millió éve ez), hogy méhhel, XX kromoszómával, mellekkel és vaginával születek, nem pedig az, hogy mától fogva bemondásra annak kell elfogadni, hiába van kukacom, az imént felsoroltakból meg semmim.

Ráadásul egy transz nő szépségéért nem is a genetika vagy szerencsés adottság a felelős, hanem a plasztikai sebész... igen, járnak normál nők is sebészhez, de őket akkor sem egy szőrös férfiból műtik át konkrétan más neművé.

Ez tényleg csak engem zavar?

2023. okt. 12. 17:22
1 2 3 4 5
 11/42 gabor49 ***** válasza:
5%
nem az ezek férfiak mivel csak 2 nem létezik
2023. okt. 13. 07:28
 12/42 anonim ***** válasza:
21%

Ez az "elfogadasrol" szol, az egesz kepmutatas. Politika.

Le kell szarni, minket nem erint.

2023. okt. 13. 08:17
 13/42 anonim ***** válasza:
30%

5-os szinte minden transz eloszor meleg kozosseghez tartozik, nyilvan osszevannak zavarodva, hogy ferfikent fefire vagynak. Csak aztan rajonnek, hogy megse ferfi lelekben. Ha egyaltalan a leleknek van neme...

Gondolom arra ertette a kerdezo, hogy magaval a ferfiakkal nincs gondja, akik a sajat nemukhoz vonzodnak. A transzok ilyen level up-ok. Ugyanis ok mar valamilyen szinte "karositjak" a termeszetes noket pl noi versenyeken vesznek reszt (szépségvernyen se mervado mert minden minden mu rajta), fizikai versenyek, ahol igy ok a fizikai adottsagukbol kiindulva elonyben vannak (box, futas, stb), noi osztondij es meg ki tudja mi lesz. Es balhesabbak is mint pl a transz ferfiak, az összes sztereotípiák transz nokbol fakadnak, nem pedig transz ferfiakbol.

Bezavarjak szexualisan a ferfiakat is (azt se tudják heterok vagy biszexek igy, hisz a legtobb transz meg kukis)

2023. okt. 13. 08:31
 14/42 anonim ***** válasza:
34%

Kedves Kérdező!

Ne érezd magad egyedül, mert hidd el, hogy sokakat zavar. Lehet, hogy nem kommentelnek ide és nem kocogtatják meg a válladat az utcán, hogy egyetértenek veled, de teljes mértékben osztják a véleményedet.

Az, hogy itt van néhány travi, akik folyamatosan kommentelnek és megpróbálják normálisnak beállítani azt, ami nem az, az ne tántorítson el attól, hogy mit gondolsz.

Igen, ki kell mondani: az hogy férfiak indulnak női versenyeken - legyen akár sport, vagy bármilyen rendezvény - NEM NORMÁLIS dolog.

Vigasztaljon az, hogy ez is lecseng majd, mint az összes ilyen elmebeteg hóbort, amit a nyugat kitalált már. Végül pedig a nők nők maradnak, a férfiak pedig férfiak.

2023. okt. 13. 10:00
 15/42 A kérdező kommentje:
14, köszi. Igen, amúgy én se gondolom, hogy ez a nagy többségnek tetszene, csak valamiért nem érdekli őket. Engem ez nagyon zavar. De itt tényleg aránytalanul sok transz kommentel (bár lehet, hogy csak egy, kihasználva az anonimitást).
2023. okt. 13. 11:15
 16/42 anonim ***** válasza:
91%
A polkorrektség fontos
2023. okt. 13. 13:45
 17/42 anonim ***** válasza:
87%
Legyen kulon versenyuk, ok TRANSZ nok, barmit tesznek akkor is azok lesznek. Igy a sajat tarsaikkal versenyeznenek.
2023. okt. 13. 14:07
 18/42 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem van itt 1-2 transz aki bejelolte ezt a témát, tehát jelez neki a gyakori amikor a transz kulcsszavakat használ valaki, ezért mindig itt van, lepontozgat és transzfobnak állít be mindenkit aki nem ért egyet vele. Nem hinnem hogy ilyen sok transz van itthon. A nagy többségnek nem is tetszik, csak nálunk még nem téma annyira.

Nyugaton már jobban téma, sok embernek ott se tetszik csak nem emelik fel a hangjukat nyilvánosan. En nem úgy latom higy le fog csengeni. Iskolákban már úgy nevelik a gyerekeket hogy ez teljesen normális legyen. Ott se lenne ennyi transz, csak a bizonytalan gyerekek mem tudják hiva tenni magukat. Azért ott már kezdenek elfajulni ezek a dolgok. Bizonyos allasokbol fel is fuggeszthetnek ha ellent mondasz, tehát nem is szabad felszolalni ellenük.

2023. okt. 14. 03:59
 19/42 anonim ***** válasza:
0%
Nagy a kereslet a műanyag származékokra.
2023. okt. 14. 07:41
 20/42 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos ez csak addig vicces amíg nem a te gyereked megy haza azzal hogy ő nem lány hanem fiú akár lenni, és gonosznak tart ha te ezt nem fogadod el mert az iskolában azt mondták neki hogy olyan nemű amilyennek ő akarja. Totálisan agymossak a gyerekeket. Nagyon észnél kell lenni a szülőknek. Közel vagyunk ahhoz hogy Magyarországon is meg történjenek ezek. Sajnos a melegek vagy nem látják ebben a problémát, vagy ők se mernek felszólalni, ezért egybe van mosva a nevük velük, mivel az LMBTQ miatt mindannyiukat egy kalap alá veszik. Magyarországon se lenne ekkora ellenállás szerintem ha csak a melegeket akarnák elfogadtatni. Az az emberek többséget suerintem a mai világban már nem érdekelné. A legnagyobb ellenszenvet a transzok váltják ki.
2023. okt. 14. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!