Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ tanokat milyen...

Az LMBTQ tanokat milyen mértékben kell bevinni az iskolákba?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
47%

Jól teszik hogy ilyen szigorú szabályok vannak itthon. Remelélem nem arra akarsz kilyukadni hogy legyen enyhébb. Mert pont e miatt nyomorodik meg annyi fiatal nyugaton. Mire tényleg eljutsz oda hogy ezt te akarod, nagy valoszinuseggel bem fogod megbanni. Szerintem rohadtul nagy felelőtlenül kezelik ott ezt. Az iskolákban sincs semmi keresnivalója a transz témának.

Eddig a miatt kardoztál hogy ez bizony nem betegség. De elvarod a munkaltatodtol hogy jó pofat vágjon ahhoz hogy te plasztika miatt hónapokig hiányozzál.

2023. okt. 16. 09:32
 62/65 anonim ***** válasza:
Szóval ha hosszú idő telik el a vizsgálatokkal soknszakertővel,akkor biztosabb vagy magadban hogy tenyleg akarod-e.
2023. okt. 16. 09:34
 63/65 anonim ***** válasza:
#61 állj. A transzneműség nem betegség, a nemi diszfória pedig egy zavar, aminek a nemváltó műtét az egyetlen bevált kezelési módja. A kettő nem ugyanaz. Sok transznemű embernek nincs nemi diszfóriája. Jó lenne ha alap fogalmakkal tisztában lennél, mielőtt okoskodni kezdesz.
2023. okt. 16. 09:37
 64/65 harminezer oxigén ***** válasza:

nem azzal van bajom hogy alapos kivizsgáláson estem át, hanem azzal hogy a hr (egy éve tudja hogy mi van/volt/lesz) a szakértő kirendeléskor jeleztem nekik hogy ez van adatváltozás lesz

most mikor elélyük raktam az okmánycsomagot (személyi, lakcím, tb, adó igazolvány) az új névvel annyit mondtak h ilyen mêg nem volt megnézik h tudják megoldani

Niki

2023. okt. 16. 15:23
 65/65 anonim ***** válasza:
48%
Be kell vinni, nagyon is ! Még több transzvesztitát az óvodákba !
2023. okt. 17. 17:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!