Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon van olyan,...

Magyarországon van olyan, hogy "Emotional Support Animal", egy olyan házikedvenc, amiről pszichiáteri papírod van, hogy bárhova magaddal viheted, oda is ahova elvileg nem lehet bevinni állatot?

Figyelt kérdés

Múltkor hallottam, hogy Amerikában van ilyen, talán "Érzelmileg Támogató Állat"-nak lehet lefordítani.

Az a lényeg, hogyha a dilidokid kiír egy papírt róla, hogy a házikedvenced ennek számít, akkor bárhova magaddal viheted pl. nemrég hallottam egy sztorit az USÁ-ból, hogy valakinek egy disznó a támogató állata és felvihette a repülőre is, az utastérbe. Útközben a disznó elszabadult és visítva rohangálni kezdett fel-alá a gépen, és aki beszólt, azt megdorgálták a stewardess-ek, hogy ez Mr. Smith pszichológiai disznaja és tolerálni kell.

#Érzelmileg Támogató Állat
2023. aug. 26. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Nem hiszem, de én támogatom, hogy legyen.
2023. aug. 26. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Remélem nem lesz nálunk semmi ilyesmi. Ultra gáz lenne.

Én is olvastam már erről. Az egyik öreg amerikai nőnek volt két ESA pitbullja, amelyek elszabadultak egy reptéren és súlyosan megsebesítettek két kisgyereket.

De a repülőgépen az utasok között a földön szró ESA állatokról is láttam posztokat.

Kösz én nem kérek ebből az őrültségből.

Az állat legyen állat, ne hozzuk már be oda magunkkal, ahová nem valók!!!

2023. aug. 26. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell minden hülyeséget átvenni a jenkiktől.
2023. aug. 26. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Amerikában is kezd elegük lenni a légitársaságoknak. Nem az igazi érzelmi támasz állatokkal szokott gond lenni, hanem azzal, hogy ezt a papírt elég könnyű megszerezni bármilyen állatnak, és sokan egyszerűen arra használják, hogy ingyen felvigyenek házikedvenceket.

[link]

2023. aug. 27. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én támogatom, de komoly képzéshez kötném, mint amilyem itthon a segítőkutyáknak van és nem csak találomra egy random állat.
2023. aug. 27. 17:30
 6/6 tothp ***** válasza:
54%
Nálunk az ilyen állatot vakvezető kutyának hívják.
2023. okt. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!