Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ tanokat milyen...

Az LMBTQ tanokat milyen mértékben kell bevinni az iskolákba?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
47%
Tehát látod hogy mennyi "orvos" van köztük aki leszarja a betegét, csak hogy jol keressen. A fennt említett, orvosi diplomával rendelkező emberek szerinted tényleg segíteni akartak ezeken a bizonytalan tiniken? A pénz mozgat mindent.
2023. okt. 15. 12:50
 52/65 anonim ***** válasza:
#51 minden szakmának van alja. De akkor egyetértesz, hogy szigorú vizsgálatok mellett nincs ezzel gond?
2023. okt. 15. 12:52
 53/65 anonim ***** válasza:
0%

Eddig erdekes módon nem beszéltél a szigorú vizsgálatokról, hanem ellentmondtál nekem mindegy mit írtam. A baj veled az hogy mentegeted ezeket a "szakembereket" mondva hogy Jaj mindenhol vannak ilyenek..És ha tenyleg segitő szandekkal lennél akkor belátnád hogy ez nagyon komoly dolog. És nem csak az érdekelne hogy én egyetértek a szigorú vizsgálatok mellett vagy sem.

A hozzád hasonlónak is fel kellene emleni a hangját nem mentegetni őket hogy ó dehát "minden szakmának van legalja". De nem teszik, nem emelik fel a hangjukat. Miért nincsenek tuntetések az enyhe törvény miatt nyugaton? Csak azok probalkoznak azok akik ezen átmentek, esetleg a szüleik. Akikkel ez a tragédia megtörtént. Így nem lesz előrelépés.

Mert az LMBTQ azzal van elfoglalva hogy terjesszék az igét az iskolákban. Arról nincs szó az iskolákban (nyilvan nem Mo-rol beszélek) hogy milyen következményei vannak egy ilyen döntésnek, és hogy mi számít transznak és mi nem. Egyáltalán miért kelle hogy kisgyereknek erről beszélni amikor még szinte semmit sem ert a vilagbol?

Betiltanám mindenhol hogy a transzokrol beszéljenek az iskolákban. A melegeket ebből a szempontból nem irigylem, így felettük is ítélkeznek. De ha nem szólal fel senki nyilvánosan közülük sem akkor nem csoda.

2023. okt. 15. 13:50
 54/65 anonim ***** válasza:
#53 te miről beszélsz? Most írtam le, hogy komoly vizsgálatok mellett kellene alapnak lennie az eljárásnak. Ezzel is bajod van? Igen, vagy nem?
2023. okt. 15. 14:02
 55/65 anonim ***** válasza:
47%
Mert eddig folyamatosan meg akartal cáfolni, és nem értem most hirtelen miért érdekel a véleményem. Persze hogy szigorúbb vizsgálatok kellenenének, ez egyértelmű, kb 2 oladoln keresztül erről beszéltem. 21 év alatt nem is kellene engedélyezni ezzel kapcsolatos beavatkozásokat. Ettől függetlenül az iskolákban nem engedném a transz témát. Aki annyira akarja elmehet ilyen-olyan szervezetekhez. De az iskolasokat békén kellene hagyni. Nagyon szigorú törvényi szabályozás kellene ezzel kapcsolatban, ha már egyszer nem nevezik betegségnek. Szerintem még mkndig az, fenntebb leirtam miért, nem ismétlem el hosszu lenne. De ha mar ez van akkor hizzanak szigorúbb torvényeket.
2023. okt. 15. 14:29
 56/65 anonim ***** válasza:
#55 tehát igen, vagy nem? Egy egyszerű eldöntendő kérdés. Amellett egészségügyi kérdés, a politikának semmi keresnivalója benne.
2023. okt. 15. 14:35
 57/65 anonim ***** válasza:
47%
Mi? Te elolvastad egyáltalán azt amit 55-ben írtam? Fuss neki mégegysuer, ott van a 2.mondatomban.
2023. okt. 15. 15:53
 58/65 anonim ***** válasza:
47%
De igen van helye , mert ezt már a politika irányítja.
2023. okt. 15. 15:54
 59/65 anonim ***** válasza:
#58 egészségügyi kérdés. Egészségügyben meg semmi keresnivalója a politikának, leginkabb azért, mert rohadtul nem ért hozzá
2023. okt. 15. 16:09
 60/65 harminezer oxigén ***** válasza:

ez egy eü kérdés

mégis a mostani kormány csinált belőle(m) politikát, tele volt plakátolva az ország hogy káros vagyok a gyerekekre. pedig én csak élni akarok, zavartalanul.

7! szakember mondta ki rólam azt hogy nem vagyok ártalmas, nem vagyok elmebeteg (2 pszichiáter és 1 klinikai szakpszichológus -ez kellett a hrt elkezdéséhez - a jogi nem-váltáshoz mêg kellett egy 4 fős igasságügyi szakértői eseti testület + több mint 3,5 év pereskedés) most a munkahelyem pengeélen áll, mert nincs ukász a kezelésemre (közszolgálatban dolgozok) lehet h holnap nem lesz munkám.

erre mit mondasz??

Niki

2023. okt. 16. 07:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!