Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ tanokat milyen...

Az LMBTQ tanokat milyen mértékben kell bevinni az iskolákba?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

30 - akkor túrd okosabban a netet, nekem fél perc volt:

"Az Amerikai Pszichológiai Társaság a transzneműség diagnózisának patológizációját a nemi diszfóriára átnevezéssel 2013-ban, a DSM V. kiadásában enyhítette. 2018-ban az Egészségügyi Világszervezet hivatalosan is megjelentette a BNO 11. változatát, amely törli a mentális betegségek közül a transzszexualizmust és a transzvesztitizmust."

[link]

Azt pedig leírtam világosan, hogy hogyan születnek bizonyos "szakmai" döntések. A harmadik birodalomban pl. az volt a hivatalos "tudományos" álláspont, hogy léteznek alsóbb és felsőbbrendű fajok. Erre jöttek aztán kutatások is, amik hivatalosak voltak és nem kevés szakember támasztotta alá a szakmai véleményével.

Ettől még a fajelmélet nem kisebb baromság, mint az, hogy normálisnak fogadtatjuk el azt, hogy valaki más neműnek hiszi magát, mint ami.

2023. okt. 12. 12:08
 32/65 anonim ***** válasza:

Köszönöm, valóban látom, viszont azt továbbra sem világos számomra, hogy a szakmai döntést, mégis, hogyan van megváltoztatva?

A transzoknak van akkora hatalma a politikusok fölött? És, ha van, akkor azt, miben mérik? És a politikusok, mivel tudják az orvosokat más belátásra birni?

2023. okt. 12. 12:12
 33/65 anonim ***** válasza:
#31 a szakmai döntéshozatal menetét és annak (szerinted) befolyásoló tényezőiről kérlek linkelj már, mint ahogy előző kommentemben is kertem. Az így van mert csak az nem érv.
2023. okt. 12. 12:43
 34/65 harminezer oxigén ***** válasza:

#kérdező

elmebetegnek nezezel ismeretlenül másokat, hol szerezte meg a pszichiáter diplomáját dr freud?

veled ellentétben nekem orvosi papírjaim vannak róla hogy épelméjű vagyok, a szakvélemények legfontosabb megállapításai hogy a páciens nem szemved semmijen döntési képességet befolyásoló mentális betegségben, hogy a nemi öntudata pszichoterápiával, pszichiátriai kezeléssel nem változtatható meg és hogy a tranzíció (mind a jogi mind az orvosi) pozitívan hatna a páciens életminőségére, mentális egészségére, ezért engedélyezi és támogatja a jogi és orvosi tranzíciót.

még 2019-ben közel egy évig jártam szakemberekhez, két pszichiáter és egy klinikai szakpszichológus mondta ki rólam a fentieket, és nem a két szép szememért adták oda a papírokat (és nem megvettem ezeket, tb-s szaemberekhez jártam két kórház pszichiátriai osztályára, ezek nélkül nem is lehet elkezdeni a hormonterápiát, műtéteket meg pláne nem) majd még idén májusban az igazságügyi orvosszakértőket is rámküldte a kormányhivatal mert több mint 3 és fél év után (3 megnyert bírósági per, 1 alkotmánybírósági döntés számos kuriai jóváhagyás után) már a bíróság kötelezte őket hogy tartsák be a jogszabályokat és aszerint járjanak el, és ők rendelték ki a szakértőket, a 4 fős eseti bizottság (pszichiáterek, pszichológusok, elmeszakértők) is ugyan arra a megállapításra jutott mint a szakemberek 2019-ben. az iü szakértők BM alá tartoznak, gyakorlatilag azzal vádolod őket hogy politikai alapon, a szakmaiságot félretéve állítanak fel diagnózisokat. Azzal ugye tiztában vagy hogy ezzel megvalósítod a becsületsértés vétségét?

de ha már itt tartunk, te tudod bizonyítani hogy épelméjű vagy? lehet be kéne ugranod egy pszichiátriára, lehet még kiderülne valami.

Niki

2023. okt. 12. 13:29
 35/65 A kérdező kommentje:

"de ha már itt tartunk, te tudod bizonyítani hogy épelméjű vagy? lehet be kéne ugranod egy pszichiátriára, lehet még kiderülne valami."

Mondjuk tipikus ez is, hogy a bomlott elme saját magát tartja normálisnak akkor is, ha rajta kívül mindenki mondja neki, hogy amit képzel az nem oké.

2023. okt. 12. 13:33
 36/65 anonim ***** válasza:
91%
#35 mint mondjuk rólad? Miben más az, amit te csinálsz, és az, amivel a másikat vádolod?
2023. okt. 12. 13:34
 37/65 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy a saját paradoxonodba estél. Hogy bizonyitod be, hogy valaki elmebeteg, amikor az elmebetegséget megállapitó szervezetet hiteltelenited?
2023. okt. 12. 13:36
 38/65 anonim ***** válasza:
0%

Nem az elméd, hanem a személyiségedel van a gond. A pszichopata is épelméjű. Sőt, sokkal épebb, mint másoké. Azzal van a gond, ami az érzéseket iányítja.

Súlyos személyiségzavar. Nem vagy elégedett önmagaddal. Azt mondod az vagy, de közben átműteted magad. De ez nem is baj. hanem hogy amíg alig tudtok elfogadni valamit, konkrétan szenvedtek a normálistól, addig mindenki más akarjon olyan lenni, mint ti. Különben mért kéne óvodákban tanítani, ha nem is akarjátok erőltetni másokra?

2023. okt. 12. 22:03
 39/65 anonim ***** válasza:
#38 ezt milyen szakirodalommal tudod alátámasztani? Csak azért mert a tudományág aminek a szakszavaival idehánytad ezt a kommented, pont nem ezt a véleményt vallja.
2023. okt. 12. 22:11
 40/65 anonim ***** válasza:
0%

Be tudsz illeszkedni a társadalomba?

ha beilleszkedsz, mint mindenki más, akko jó. Ha nem megy, akko az nem mások hibája. Nem a társadalmat kell b@szogatni. A gazdaság fellendüléséhez nem ez kell.

Lehetne megváltoztatni, de azt nem így. nagyon komoly ipar kell. nem kamuipar, hanem valódi. Mondjuk a fidesz alatt ne is legyen. Majd megoldja más, aki tényleg tudja.

2023. okt. 12. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!