Miért kell Kuncze Gábornak folyamatosan hazudnia a Klubráfió hullámhosszán?
"Ok, ezekszerint neked tetszik, hogy OV szó szerint a zsebedből veszi ki a pénzt. a fizetésedet mikor utalod át neki, pl zsebpénznek a gyerekeinek, de a házat is eladhatnád a fejed felöl, hogy legyen hol tárolni a vagyon nyilatkozatában szereplő egyetlen autóját egy 10 éves Golfot. nna"
A fenti szöveg egy zavarodottagyú szerencsétlen, semmihez sem értő proli szövege így első ránézésre.
"oké, igen. úgy van ahogy te mondod, kuncze hazudik mint a vízfolyás, I. Viktor pedig az igazságos, pedig megtestesíti a gondoskodó államot, akinél biztonságban van a pénzed, a vállalkozásod, a munkád, az életed, gyermekeid szellemi fejlődése-valamint keblére öleli a keresztényeket, a leprásokat és a kis copfos kislányokat búzamezővel a háttérben."
Figyelj barátom. Ha dervistáncot fogsz itt lejteni akkor is az az igazság amit Orbán mondott. DE FACTO IGAZSÁG. HA KUNCZE AZT MONDT AVOLNA AKKOR KUNCZE IS IGAZAT MONDOTT VOLNA.
Az a tétel miszerint a nyugdíjcélú megtakarítások SOKKAL NAGYOBB BIZTONSÁGBAN VANNAK AZ ÁLLAMNÁL megcáfolhatatlan tényszerű igazság. Orbán ezt állította tehát igazat mondott. Tudom, hogy az Orbán az ördög maszlaggal felkent szerencsétleneknek ez nem tetszik, de tessék elgondolkozni rajta, mert amit Orbán állított MAKRÖOKONÓMIAI TUDOMÁNYOS TÉTEL, KUNCZE PEDIG EGYSZERŰEN HAZUDOTT.
Ez az igazság.
"Ezennel részemről le is zárom a vitát, mert én is hazudok, és ugye bár olyannal minek is vitatkoznál, aki nem ért semmihez, csak a Király ledegradálásához."
Na látod ezt nagyon jól teszed, ha érdemben nem tudsz hozzászólni, ha csak attól érzed jól magad, hogy meglegyen a napi orbánozásod, akkor bizony nem mész vele semmire. Érveket hoztam fel, bárki utánanézhet, ah nem tanulta akkor is. Orbán mondot igazat, nem Kuncze. A kérdés inkább az, hogy Kunczénak miért kell FOLYAMATOSAN HAZUDNI ???? Ezt nem értem.
Nem néztem a műsort. De ha valaki azt mondta,hogy Orbán hazudott,akkor igazat mondott,mert folyamatosan hazudik.
Nem tudom ,hogy a magánpénztárak mennyire biztonságosak,de azt igen,hogy az állami nyugdíjak nem! Ha tzok lennének,akkor miért nem emelnek nyugdíjakat,miért emelik a nyugdíjkorhatárt,miért beszélnek folyton arról,hogy 10-20 év múlva nem lesz a nyugdíjakra az államnak fedezete?
Jusson eszedbe majd nyugdíjas korodban Orbán imádata,és akkor kérj tőle egy darab kenyeret,hogy ne halj majd éhen!
"Nem néztem a műsort. De ha valaki azt mondta,hogy Orbán hazudott,akkor igazat mondott,mert folyamatosan hazudik."
Ez érdekes tétel. Szerinted te intelligens vagy vagy esetleg nem ?
"Nem tudom ,hogy a magánpénztárak mennyire biztonságosak,de azt igen,hogy az állami nyugdíjak nem! Ha tzok lennének,akkor miért nem emelnek nyugdíjakat,miért emelik a nyugdíjkorhatárt,miért beszélnek folyton arról,hogy 10-20 év múlva nem lesz a nyugdíjakra az államnak fedezete?"
Istenem, de tájékozatlan és ignorant vagy, ne haragudj... Iszonyú ostobaságokat írsz. Hogy értsd: amit írsz egyszerűen nem igaz, olya mértékű hozzá nem értésre vall, hogy megdöbbentő. Ne haragudj rám, ha akarod tényleg elmagyarázom hogyan működnek ezek a dolgok. Rajtad múlik...
"Nem tudom ,hogy a magánpénztárak mennyire biztonságosak,de azt igen,hogy az állami nyugdíjak nem! Ha tzok lennének,akkor miért nem emelnek nyugdíjakat,miért emelik a nyugdíjkorhatárt,miért beszélnek folyton arról,hogy 10-20 év múlva nem lesz a nyugdíjakra az államnak fedezete?"
Tényleg ne haragudjatok, de ezért olyan lesújtó a véleményem a balos szavazók nagy részéről. A fenti idézet mintaszerűen mutatja meg azt a tudatlan, a gondolkodás ellen beoltott attitűdöt ami leginkább a baloldali szavazókra jellemző tapasztalataim szerint. Nem azt állítom, hogy a másik oldalon nicsenek szarvasmarhák, mert dehogynem vannak, csak szerintem sokkal kevesebben.
Ne haragudjatok rám és persze minden érdemben érvelőt - aki esetleg elhiszi, hogy tévedhet is - szívesen világosítok fel a témában. Az nem lehet kiindulópont, hogy "Orbánmindighazudik" mert nem igaz. Tényleg nem igaz. Próbáljatok már végre ettől az ostoba, mások által belétek pumpált sztereotípiától elszakadni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!