Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kupak rögzítés összefügg a...

A kupak rögzítés összefügg a most bevezetett visszaváltással?

Figyelt kérdés

Ugye 50 forint lesz a betéti díja a termékeknek, és lesz kötelezően visszaváltó automata is.

De azt mondták, idézem:

"szervezet szerint a kupak rögzítésével azt akarják megakadályozni, hogy az a kommunális szemétben vagy a természetben eldobálva végezze"

2023. okt. 10. 16:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Ja! Gondosan letépett kupak nélkül...
2023. okt. 14. 08:53
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Már most tudom, hogy meg fogom változtatni az ital fogyasztási szokásaimat, - nem fogok műanyag vackokba csomagolt italokat vásárolni, de ha mégis, akkor sem fogok b@szakodni, bosszankodni olyan szemét élére hajtogatásával, tisztogatásával és laboratóriumi körülmények közötti hurcolásával - csak azért, hogy újra sorokat állva nézhessenek hülyének, - amelyet egyszer már kifizettem. Nem az én hibámból csomagolják környezetszennyező anyagokba ezeket és elegem van abból, hogy amikor ki kell fizetni valamit, akkor jó vagyok! Amikor el kell szállítanom valahová a valamit, akkor jó vagyok! Használom, amiért vettem és utána megint sarcolnak! Sarcolnak azért is, ha szemétbe dobom és sarcolnak azért is, ha nem! Elegem van a sok idiótából!
2023. okt. 14. 09:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze, két külön téma.
2023. dec. 31. 11:15
 24/26 anonim ***** válasza:

4-esnek:

De aki eddig is szelektívbe hordta a palackokat (ahogy én is), annak lényegében már visszamenőleg is egy rahedli pénzzel tartoznak. Kár, hogy nincs bizonyítékom, hogy ez így volt, bár itt van egy nagy rendőrségi kamera a szelektív gyűjtőktől kb. 3 méterre, szóval.. ha megvannak a felvételek, akkor talán... de tuti havonta kukázzák.

A legfőbb gond, hogy eddig sem járt semmilyen jutalom a palackok szelektív gyűjtéséért és most meg azt is elő akarják írni, hogy hova és hogyan vigyem a palackot, ha vissza akarom kapni a büntetéspénzt. (a módja is megérne egy misét)

Az extra nagy ostobaság az egészben, hogy nem nyomhatod össze, ebből következik, hogy a tizedét nem fogod tudni elvinni annak, amennyit összenyomkodva KUPAKKAL EGYÜTT a szelektívbe hordtál. A raktárat meg majd hozzárajzolom a lakáshoz ugye? :DD

ápr. 27. 02:59
 25/26 anonim ***** válasza:

19-esnek:

De a poén az, hogy pl. a piás üvegekre eddig is magasról... Se betétdíj, se semmi, a szelektív gyűjtés is opcionális. Pedig azokat tényleg csak át kéne mosni azt kész. Mehetne bele ugyanaz, amit kiittál belőle.

ápr. 27. 03:07
 26/26 anonim ***** válasza:
22-esnek: Egyetértek. Ugyanez megy az elektronikai hulladékkal is. Annak az elszállításával vagy hurcolásával is a kisember foglalkozzon. :(
ápr. 27. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!