Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban is a Fidesz nyer?

2026-ban is a Fidesz nyer?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

2023. okt. 8. 17:33
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

#40 Nem tudom te hogyan látod, de szerintem nem 3 millió ember alkotja Magyarország népességét, tehát senki ne nyilatkozzon a többi 7 millió ember nevében, akik nem szavazhatnak (még vagy már), vagy nem is szavaztak, vagy nem a 3 millióhoz hasonlóan adták le a voksukat. :)

Úgyhogy egyáltalán ne hagyjuk rá arra a 3 millióra a többi 7 millió sorsát... ;)

2023. okt. 11. 18:39
 42/45 anonim ***** válasza:
90%
#41 hát igen én úgy látom hogy ez egy veszett ügy már. aki tud meneküljön mert jobb nem lesz....
2023. okt. 11. 18:50
 43/45 anonim ***** válasza:
30%

39 németországban csak a zöldekre szavazhatsz. Vannak a piroszöldek (SPD), sárgazöldek (FDP) és a zöld zöldek (Grüne), azaz a mostani koalíció, amiből a 25% támogatottságú párt adta a kancellárt.

Esetleg most 2 landestagwahlon is a feketezöldek (CDU) nyert.

Van még az AFD, amire tilos szavazni, és tabu velük koalícióra lépni, mert rechtsextrem-eknek vannak kikiáltva.

2023. okt. 11. 20:51
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

43:

Nem az a baj az AfD-vel, hogy jobboldali (nem sok köze van hozzá), hanem h populista, azaz a könnyen befolyásolható emberek zsigeri indukataira (félelem, gyűlölet, stb.) apellál. Magyarul ők a német Fidesz. Ha van esze a németeknek, nem lépnek a magyar útra.

2023. okt. 11. 21:31
 45/45 anonim ***** válasza:
88%
44 Én inkább olyannak látom a felszólalásaik alapján, mint a minhazánk. A fidesz arroganciáját ferkelmamánál láttam inkább, amikor még hatalmon volt.
2023. okt. 11. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!