2026-ban is a Fidesz nyer?
Jó, akkor nyugodtan hidd azt, amit akarsz.
Örökké biztos vagyok benne, hogy nem lesznek, de eddig úgy néz ki, hogy a 26-ot behúzzák.
38-40%-os eredménnyel is meg tudja nyerni a Fidesz a választást.
22:
Én nem hiszek, hanem látok, tapasztalok.
És vidék alatt ne Szegedet érts, hanem a kisvarosokat, falvakat, ahol a Fidesz meg szokta nyerni a választásokat.
A médiatér leuralásán múlik az ország uralása, ahogy Orbán Balazs is elmondta.
Magyarázd meg nekem, falusinak, hogy mit néznek a falusiak.
25:
Nem a gyakorizó rétegre gondoltam, hiszen az - mint tudjuk - a krém.
Mindig azt remélem már 2011 óta, hogy okosabb lesz végre a magyar nép és le fogja váltani a Fideszt.
Rá kellett döbbennem három parlamenti ciklus során, hogy túl sokat várok el a honfitársaimtól. Gyávák és lusták ahhoz, hogy változtassanak az országunk sorsán, és ezzel a saját sorsukon is.
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt maga után.
Kire váltsuk le? Tudsz mondani egy értelmes alternatívát?
Ha beviszünk a parlamentbe, az utcáról 200 véletlenszerűen kiválasztott embert, jobban fognak kormányozni, mint a Fidesz.
Bárki jobb, mint a fidesz. Amit az elmúlt években a Fidesz kormányzás címén művel, az katasztrófa.
A forint gyengül, az infláció az európai átlag háromszorosa, a gazdaság recesszióban van, az oktatás és az egészségügy szétesőfélben van. Az ország nemzetközi megítélése soha nem volt ilyen rossz.
A fidesz tudatosan egymás ellen fordítja az embereket, lezüllesztette a társadalmi kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!