2026-ban is a Fidesz nyer?
10-es rohadt nagy baromság ez... a vidéki kis településen élő boomereken kívül, a fideszesek nagyon nagy része is a Indexet, HVG-t, hír24 olvasnak, RTL híreket is nézik, Magyarország legnézettebb híradója az RTL-é...
Jussunk már el a kifogások keresése meg másokra mutogatás helyett, hogy észre vegyük, hogy az ellenzék gáz, a bizonytalan táborban lévők is a fejket fogják, legyintenek vagy röhögnek, ha az ellenzék szóba kerül...komolyan 13 év után is a homokba dugott fej politikáját visszük, miben reménykedtek, hogy 2064-ben talán nyerni fog ez az ellenzék? Mi kell még nektek, hogy észbe kapjatok most már? újabb 13 év?
Nagyon sok fideszest ismerek.
Csak az M1, Duna tv, Kossuth rádió stb. Nincs is internetjük, vagy ha van is, csak a facebookot nézik.
A 3 millió fidesz szavazóból szerintem 2 millió ilyen. És nem csak vidéken, itt Budapesten a szomszédom is pont ilyen.
A zemberek ismét összehozzák majd a 2/3-adot.
Előtte:
"Jaj, nem jó ez a Viktorta".
A szavazás napján megy a para:
"Csak a Fletó nem nyerjen!", így atombiztosan be lészen húzva az X Viktorta mellé sokak által.
A szavazás másnapján meg?
"Én? Én nem Viktortára szavaztam. Ott sem voltam, így nem tudom, hogyan gyűtt má'n megint össze ismét a 2/3-ad".
Tragikomédia már ez a társadalom...
Amíg ilyen ellenzéki szavazók vannak, maradni fog a FIDESZ:
"
zobolyak
Mocskos pöcs
ma 19:09
Tiltás
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: 2026-ban is a Fidesz nyer?
"5 a zöld itt nem lájkot jelent te süket."
Az üzenet szövege:
Márpedig lájkot jelent! És nem vagyok süket! Dögölj meg te mocskos újgazdag fideszes!"
60 éves most a hasas, a faterja még mindig él, igaz ő nem olyan dagadt mint a fia.
Sajnos jó orvosai vannak, ezért a nyakunkon fog maradni szerintem 75-80 éves koráig.
(Fidel Castro 80 éves koráig volt diktátor, Mugabe 93 éves koráig.)
Orbán rémuralma eltarthat 2063-ig is akár.
A széles tömeg nem tájékozódik a közmédiából.
A fidesz fő szavazóbázisa a vidék. Nyugdijasok, egyszerű emberek. Ők nagyon sokan a közmédiát, TV2 csoport csatornáit, a megyei lapokat követik. Ez már elég széles tömeg.
Akkor leírom neked megint: nem nézik a közmédiát, alig olvas valaki megyei lapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!