Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban is a Fidesz nyer?

2026-ban is a Fidesz nyer?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

2023. okt. 8. 17:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
67%

Amíg le nem váltják a mai NER-es ellenzéki tömböt, addig nem hogy a Fidesz nyeri a 2026-os választást, de még a 2034-eset is a Fidesz fogja nyerni....

De van már fény az alagút végén, jövőre talán...talán esetleg végre megszűnik az MSZP, LMP, Jobbik meg a Párbeszéd, vagy ha nem is szűnnek meg, hogy kiderül, kvázi a kutya sem támogatja már őket, de legalább a másik két idióta a DK meg Momentum észre veszi, hogy 26-ba nem kell már velük foglalkozni.

2023. okt. 8. 17:36
 2/45 anonim ***** válasza:
74%

Addig még sok van, de ha megnézed a többségnek nem az az érzése, hogy rosszul él vagy épp rosszabbul mint régen, aztán ha nincs is olyan politikai párt aki szebb jövőt tudna felvázolni és hinnének is neki, akkor nagyon nincs kire leváltani a Fideszt.

Márpedig most szerintem nincs komolyan vehető alternatívája a Fidesznek és abból, hogy hány százalékon áll a MKKP, az az érzésem, hogy az ellenzéki szavazók jelentős része is így gondolja.

2023. okt. 8. 17:37
 3/45 anonim ***** válasza:
75%
ameddig a nép is ilyen korrupt, megalkuvó, szolgalelkű addig igen de sok sikert, én már elköltöztem, a saját pénzeteket égetitek
2023. okt. 8. 17:51
 4/45 anonim ***** válasza:
76%
3 majd felszáll a köd idővel.
2023. okt. 8. 17:54
 5/45 anonim ***** válasza:
70%

Ha Orbán él, akkor a Fidesz nyer.

Ha Orbán nem él, akkor nem nyer a Fidesz.

Egyébként sajnos bevettem az egyes dumáját, ami színtiszta propaganda, és lájkot nyomtam, még mielőtt végigolvastam volna. Mocskos maffiabanda!

2023. okt. 8. 18:03
 6/45 anonim ***** válasza:
68%
Még messze van, talán nem nyernek.
2023. okt. 8. 18:09
 7/45 anonim ***** válasza:
18%
Akkor is a Fidesz nyer, amikor már nem lesz Fidesz.
2023. okt. 8. 18:10
 8/45 anonim ***** válasza:
34%
5 a zöld itt nem lájkot jelent te süket.
2023. okt. 8. 18:10
 9/45 anonim ***** válasza:
69%

Ebben az országban? Simán!

Rajtunk röhög a világ.

2023. okt. 8. 18:28
 10/45 anonim ***** válasza:
69%
Azért fog a fidesz nyerni, mert a széles tömegek csak a közmédiából tájékozódnak és ott csak a Fidesz narratíváját lehet hallani.
2023. okt. 8. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!