Miért mondják a balosok, hogy az LMBTQ propagandát csak a Fidesz tolja?
29: ja, a 444-en meg rosszul kerestél, LMBTQ-t kell beírni.
Nagyjából HAVONTA találsz kb. 20 cikket.
Úgyhogy ez sem jött össze.
akkor nézd a tényleges talàlatot a telexen, ahogy elkezded gépelni megjelenik a lista: LMBTQ 262 LMBTQ+ 13 lmbt 1
ez összesen 276 db (a teljes működés alatt 2020 októberében alakult, 3 év alatt nem termelt annyi lmbt tartalmat mint a magyarnemzet csak idén)
ha màr érvelni nem tudsz, legalàbb szàmolni tanulj meg.
Niki
"Magyarországon láttál már ilyet, hogy egy transz pedofil lovagoltatja a térdén a gyerekeket?"
Miért kéne megvárni, hogy Magyarországon is ugyanúgy nyomuljanak, mint külföldön? Épp elég baj az is, hogy ott megtehetik! Épp ezért kell megakadályozni, hogy itt is ugyanaz legyen.
na bumm 444: 126db talàlat idén az lmbtq keresőszóra
magyarnemzet lmbt: 630 , lmbtq 613
a telex+444 nem hozott le annyi cikket mint a magyarnemzet egyedül
Niki
32: hülyeséget beszélsz, terelsz és a 444-es válaszomra "elfelejtettél" reagálni. Mondom, ott havonta jön kb. 20 LMBTQ cikk.
Akkor ki is nyomja a valódi propagandát?
33: pontosan. De ők azért szűkítik hazai keretek közé a kérdést, mert így próbálják elleplezni, hogy külföldön nagyon beteg módon tombol már rég ez az egész.
34: a Magyar nemzetnél konkrétan nincs találat "LMBT" kifejezésre 23 év alatt... Ez nyilván nem a valóság, de nagyon érdekelne, hogy honnan szeded ezeket az adataidat, amiket olyan magabiztosan idehánysz.
#kérdező
Néha frissítsd az oldalt. Olvastad a #34-et?
És én nem a "Nagyjából HAVONTA" adatot írtam le hanem megszámoltam.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!