Miért mondják a balosok, hogy az LMBTQ propagandát csak a Fidesz tolja?
1. Miért gondolod, hogy fideszes lennék? Ezt mondja a balos agymosás, hogy aki kritizálja a meleglobbit, máris valami megafonos kell legyen? Az a rossz hírem van, hogy a normális emberek politikai hovatartozástól függetlenül undorodnak a tevékenységetektől.
2. Semmilyen jobboldali erkölcsi fölényről nem beszéltem. Még mindig a programozott droid agyad böfögi vissza a balos paneleket.
3. Soha nem hergelnék az LMBTQ ellen, ha nem adnátok rá okot a pedofilbarát tevékenységetekkel. Mivel azonban ez a dolog ilyen módon engem is érint, így fellépek ellene. Nem szeretném, hogy egy transz pedofil lovagoltassa a térdén majd a gyerekem. Ez nem gonoszság, ez természetes önvédelem. Megint az áldozatiságra gyúrsz, a legtöbben viszont már átlátnak a szitán. A sajátjaidon kívül senki nem fog megsajnálni. Nincs miért.
#kérdező
a linkelt oldalon az utolsó bejegyzés dàtuma 2023.08.14.
ebben az évben összesen 14 db cikk jelent meg rajta, magàn a 444.hu-n 19 db talàlatot dob ki az "lmbt" kereső szóra,
ezzel szemben:
talàlatok az "lmbt" kulcszóra
Magyar Nemzet:
össz.: 2827 db, ebből 2023-as: 630 db, 2022-es: 703 db, 2021-es: 1035 db, 2020-as: 306 db a legutolsó: 2023.10.06.
Origo: Itt nem nem írja ki db-ra a talàlatok szàmàt ezért megszàmontam neked: 2023: 33 db
2022: 19 db 2021: 30 db
Vasarnap.hu: (itt a talàlati listàn nem ír dàtumot a cikkek alà) utolsó cikk 2023.10.03. első cikk 2018.10.25. össz.: 1040 db
Alapjogokért központ: 2023: 44 db
a szàmok nem téged igazolnak
Niki
"Egyébként meg Magyarországon láttál már ilyet, hogy egy transz pedofil lovagoltatja a térdén a gyerekeket?"
A másik trükkös érvelés az ez, amikor Magyarországra próbáljátok leszűkíteni a dolgot, mintha ettől már nem is számítana, hogy az LMBTQ külföldön mit csinál. Konkrétan pedofil gyerekkönyvet ír gyerekeknek és lehetne sorolni.
29: akkor nézzük a Telexet.
Két év alatt nagyjából 756 cikk (egy oldalon 9-et hoz átlagosan, ezt beszoroztam a 84 találati oldallal).
Magyarul toronymagasan veri a kormánypárti oldalak mindegyikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!