Aki Karácsony Gergelyre tervez szavazni főpolgármester választáson az leírná, hogy miért? (Valaki leírna pár intézkedését amivel egyetért?)
Őszintén kíváncsi vagyok rá, mert magam részéről elég tanácstalan vagyok a főpolgármester választást illetően. A fideszt nem szeretem, Karácsonyt meg elég tehetetlennek tartom(részben a kormány is blokkolja,de ő maga se nagyon erőlteti meg magát),és semmilyen kézzelfogható intézkedése nem jut eszembe,amiért érdemes lenne rá szavazni,de cáfoljatok meg.
Még egy fideszes droid esetén pragmatikusan nézve gyorsabban fejlődne a város,mert legalább nem a két oldal csatározásainak terepe lenne mint most.
Kérdező, te említetted, hogy Orbán röhög a markába, nos nem röhög.
Továbbá azt sugallod, hogy ha Karácsonyra szavaz a nép, akkor "5 évnyi rothasztás vár a városra", ami nem igaz.
De akkor írjon már valaki egy valamirevaló érvet Karácsony mellett.
Mert én csak az elmúlt 4 év alapján írom amit írok,ami kőkemény rothasztás, mindegy hogy ebben a kormány is vastagon benne van, de a végeredmény ez lett. Komolyan érdekelne, hogy miért lenne jó Budapestnek ha további 5 évig Karácsony a polgármester?
Miért lenne kőkemény rohasztás? MOndj egy érvet emellett.
Szerintem nem élhetetlenebb a város, sőt, valamivel jobb hangulatú lett. Karácsony mint politikus messze nem tökéletes, de pl. a fidesznek jelöltje sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!