Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki Karácsony Gergelyre...

Aki Karácsony Gergelyre tervez szavazni főpolgármester választáson az leírná, hogy miért? (Valaki leírna pár intézkedését amivel egyetért?)

Figyelt kérdés

Őszintén kíváncsi vagyok rá, mert magam részéről elég tanácstalan vagyok a főpolgármester választást illetően. A fideszt nem szeretem, Karácsonyt meg elég tehetetlennek tartom(részben a kormány is blokkolja,de ő maga se nagyon erőlteti meg magát),és semmilyen kézzelfogható intézkedése nem jut eszembe,amiért érdemes lenne rá szavazni,de cáfoljatok meg.

Még egy fideszes droid esetén pragmatikusan nézve gyorsabban fejlődne a város,mert legalább nem a két oldal csatározásainak terepe lenne mint most.

2023. okt. 6. 22:38
A kérdező szavazást indított:
Nem érdekel a teljesítménye,azért szavazok rá,mert utálom a fideszt és kész
Azért szavazok rá,mert egy konkrét intézkedésével egyetértek,leírom kommentben,hogy mi az
Nem szavazok rá
24 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
50%
A belpestiek szemében Karácsony legnagyobb teljesítménye az, hogy nem fideszes, és ezzel be is zárult a kör.
2023. okt. 6. 22:43
 2/32 A kérdező kommentje:
Lehet velem van a baj,de én ezt az érzelmi alapú szavazást nem értem. De tényleg megéri az,hogy egy rossz napot szerzünk Orbán Viktornak, majd utána 5 évnyi rothasztás vár a városra? OV sztem még röhög is a markába, mert ha ellenzéki vezetés van a fővárosban az pont jó reklám neki,h promózza,h itt mekkora demokrácia van... -_-
2023. okt. 6. 22:49
 3/32 anonim ***** válasza:
90%
Magyarországon a szavazatok igen-igen nagy része szimpla protestszavazat. Nem azért szavaznak x mellett mert olyan hű de nagyon egyetértenek a politikájával, hanem azért mert utálják y-ont.
2023. okt. 6. 22:50
 4/32 anonim ***** válasza:
83%
OV nem röhög azon, hogy a fidesz elveszetette Bp-et: jóóó sok közbeszerzéstől estek el a baráti cégek és vagy néhány száz embert a "csapatból" valahova máshova kell áthelyezni, hogy meglegyen a zsoldjuk.
2023. okt. 6. 23:05
 5/32 anonim ***** válasza:
16%
#4 Ez egy nagyon jó indok arra, hogy Karácsonyra szavazzon az ember.
2023. okt. 6. 23:08
 6/32 A kérdező kommentje:
Nem érdekel OV meg a haverjai! Engem csak az érdekel, hogy Budapestnek ez miért lesz jó?
2023. okt. 6. 23:28
 7/32 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, te említetted, hogy Orbán röhög a markába, nos nem röhög.

Továbbá azt sugallod, hogy ha Karácsonyra szavaz a nép, akkor "5 évnyi rothasztás vár a városra", ami nem igaz.

2023. okt. 6. 23:32
 8/32 A kérdező kommentje:

De akkor írjon már valaki egy valamirevaló érvet Karácsony mellett.

Mert én csak az elmúlt 4 év alapján írom amit írok,ami kőkemény rothasztás, mindegy hogy ebben a kormány is vastagon benne van, de a végeredmény ez lett. Komolyan érdekelne, hogy miért lenne jó Budapestnek ha további 5 évig Karácsony a polgármester?

2023. okt. 6. 23:40
 9/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarom tovább a Fidesz zsebét tömni ennyi.
2023. okt. 6. 23:42
 10/32 anonim ***** válasza:
80%

Miért lenne kőkemény rohasztás? MOndj egy érvet emellett.

Szerintem nem élhetetlenebb a város, sőt, valamivel jobb hangulatú lett. Karácsony mint politikus messze nem tökéletes, de pl. a fidesznek jelöltje sincs.

2023. okt. 6. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!