Azért kényeztetnek a svédek Nobel-díjj cunamival, hogy megszavazzuk a NATO tagságuk?
Figyelt kérdés
Nem akarnak és már nem is tudnának a figyelem rájuk szegezése nélkül visszatáncolni, mert hazánk becsmérelték a migráció és az LMBTQ törvény okán. Ezért azt adnak amit tudnak : Nóbel Díjjat?2023. okt. 6. 11:38
1/9 anonim válasza:
Nem, ezt csak kicsinyes és korlátolt elmék gondolják, akik komplex(ebb) összefüggéseket nem látnak át.
2/9 anonim válasza:
Belinkelnél egy hiteles, nem NER-es forrást arról, hogy mikor becsmérelték az országot a svédek? Köszi.
3/9 anonim válasza:
Szegény kérdező, fogalmad sincs, hogyan gondolkodnak, de nem ilyen primitíven. Egyébként összekevered a magyart és a svédet, utóbbi nem az az alkudós típus. A Nobel díjat az kapja, aki megérdemli.
4/9 anonim válasza:
Kérdezö. Te elhiszed a saját magad által kitalált hülyeségeidet?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki. Neten olvastam facen
2023. okt. 6. 13:44
6/9 anonim válasza:
Akkor biztos igaz. Ha facen olvastad, akkor az csak igaz lehet
7/9 Benyovszky Oszkár válasza:
#1 honnan veszed hogy akik adták nem kicsinyesek és nem korlátoltak, adtak már nobel díjat olyannak is aki nem feltétlen szolgált rá.
#6 mint az is biztos igaz amit a gyakorikérdések válaszolói szoktak írni
a svédek alapból idióták, főként az elmúlt kb. 20 évben
8/9 anonim válasza:
#7 hálistennek te viszont zseni vagy és mindezt átlátod. Köszönöm, hogy világosságot gyújtottál!
9/9 anonim válasza:
Cunami??? Miért, több is lesz? Pld O.V. béke Nobelt fog kapni? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!