Most, h 2 magyar is kapott egy svéd tudományos díjból, fideszesek jobban vagy kevésbé fogják szidni a svédeket?
1:
Azt rögtön gondoltam, hogy ez nem lesz baj 😆
Akkor ez most egy jó pont a szemedben a svédektől?
A két dolognak semmi köze egymáshoz.
Svédországról a véleményem nem változott, a Nobel-díjnak meg semmi köze sem Magyarországhoz, sem Svédországhoz, egyik sem lett sem jobb, sem rosszabb
Szóval ha a svéd királyi Karolinska Institut illetékes bizottsága odaítél 2 díjat, annak semmi köze Svédországhoz. Értem.
Akkor minek van köze Svédországhoz, ami már befolyásolja a svédekkel szembeni megítélésedet?
A svédek megitélése a visekedésüktöl függ, nem egy díj odaitélésétöl
Ez olyan, mintha Magyarországon annak alapján akarná valaki minösíteni, hogy a Magyar Tudományos Akadémia mit dönt egy-egy szakkérdésben.
A Nobel díjnál ugyanis nem a svég állam ad valamit a magyar államnak, hanem egy tudományos intézet tudományos kutatóknak.
Mondasz pár példát azokra a svéd “viselkedésekre”, amelyek relevansak számodra a velük kapcsolatban kialakított véleményedet illetően?
Vedd észre, hogy szándékosan nem a svéd államra, hanem a svédekre utaltam a kerdesemben. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!