Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nobel díjak egyfajta provokáci...

Nobel díjak egyfajta provokáció Svédország részéről?

Figyelt kérdés
Kormanymedia meg nem szalt ra a temara?

2023. okt. 3. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Igen, próbálnak összezavarni minket. Nagyon beakarnak kerülni a natoba.
2023. okt. 3. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Szédületes, hogy a megafonosok mindent kicsavarva látnak.
2023. okt. 3. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
@2 Muszáj nekik, másképp nem lenne fenntartható a torz világképük.
2023. okt. 3. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Ez még a szokásos összeesküvés-elméleteitek mellett is meredek.
2023. okt. 3. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
13%

Torz világkép? Mondja ezt egy liberális, akik az lmbtq propagandát terjesztik, prájdon vonaglanak, az aberráltakat istenítik. Szerintetek az a normális, ha 2 férfi egymás hátsójába dugja a pötsét.

2023. okt. 3. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Kérem fejtse ki valaki mert nem értem, mi az összefüggés!
2023. okt. 3. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
#6 mennyivel rosszabb az "ha 2 férfi egymás hátsójába dugja a pötsét", mint hogy te nem tudod kihúzni a nyelved orbán valagából?
2023. okt. 3. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

#6 nem terjeszti, nem vonaglik a prájdon. Bár sok ismerős elgondolkodott rajta, hogy heteroként megy, hogy hergelje a degenerált magukat jobboldalinak (most éppen) hirdető komcsikat, akik jó része látens homoszexuális mint az ábra mutatja, és magát is gyűlöli.

Te miért nem fogadod el a ferdehajlamaidat? Akkor talán nem lennél ilyen frusztrált, és kártékony folyékony gerincű.

2023. okt. 3. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
97%

"Mondja ezt egy liberális, akik az lmbtq propagandát terjesztik"

Egy liberális, akik ...? Ugye a nyelvtan nem volt az erősséged az iskolában? Amúgy LMBTQ-t a komrány terjeszt leginkább ebben az országban. Több LMBTQ-t látni az Origon meg az M1-en mint a Netflixen.

"prájdon vonaglanak"

Még csak kint sem voltam még a pride-on egyszer sem eddig :D A kormánypártot ez sokkal jobban érdekli, mint engem.

"az aberráltakat istenítik"

Senkit sem istenítek. Háromból 0 találat.

"Szerintetek az a normális, ha 2 férfi egymás hátsójába dugja a pötsét."

Érdekes, hogy most is te vagy elfoglalva azzal, hogy ki hová dugja a valamijét, nem én. Engem aztán hidegen hagy, hogy ki mijét hová dugdossa, az az ő dolga, nem az enyém (és szerintem nem is a tiéd, de te valamiért minduntalan csak ezzel foglalkozol).

2023. okt. 3. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A Bayer Zsóti is megkaphatná végre jól kiérdemelt Nobel díját és akkor teljes lenne az életpálya.
2023. okt. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!