Nobel díjak egyfajta provokáció Svédország részéről?
Torz világkép? Mondja ezt egy liberális, akik az lmbtq propagandát terjesztik, prájdon vonaglanak, az aberráltakat istenítik. Szerintetek az a normális, ha 2 férfi egymás hátsójába dugja a pötsét.
#6 nem terjeszti, nem vonaglik a prájdon. Bár sok ismerős elgondolkodott rajta, hogy heteroként megy, hogy hergelje a degenerált magukat jobboldalinak (most éppen) hirdető komcsikat, akik jó része látens homoszexuális mint az ábra mutatja, és magát is gyűlöli.
Te miért nem fogadod el a ferdehajlamaidat? Akkor talán nem lennél ilyen frusztrált, és kártékony folyékony gerincű.
"Mondja ezt egy liberális, akik az lmbtq propagandát terjesztik"
Egy liberális, akik ...? Ugye a nyelvtan nem volt az erősséged az iskolában? Amúgy LMBTQ-t a komrány terjeszt leginkább ebben az országban. Több LMBTQ-t látni az Origon meg az M1-en mint a Netflixen.
"prájdon vonaglanak"
Még csak kint sem voltam még a pride-on egyszer sem eddig :D A kormánypártot ez sokkal jobban érdekli, mint engem.
"az aberráltakat istenítik"
Senkit sem istenítek. Háromból 0 találat.
"Szerintetek az a normális, ha 2 férfi egymás hátsójába dugja a pötsét."
Érdekes, hogy most is te vagy elfoglalva azzal, hogy ki hová dugja a valamijét, nem én. Engem aztán hidegen hagy, hogy ki mijét hová dugdossa, az az ő dolga, nem az enyém (és szerintem nem is a tiéd, de te valamiért minduntalan csak ezzel foglalkozol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!