Másnak is elege van már a magyar kormány Svédországgal kapcsolatos külpolitikájával?
-ból.
Igen. Ez egy baromság...pláne öt éves videóra hivatkozni.
Ez mesterpéldája, hogy a politika mennyire hazug haszontalan és csak a buta tömegek megvezetése, felhasználása a célja.
Régebben tényleg azt hittem, hogy az Orbánék ennél különbek, és csak a Gyurcsányék csinálnak ilyeneket.
#1: Igen, közben átfogalmaztam, de ez lemaradt :/
Legalább ha látnám, hogy nyerünk ezzel valamit. Őszintén szólva akkor se értenék egyet azzal, hogy újabb frontot nyissunk, de megpróbálnám elfogadni. Így viszont teljességgel értelmetlennek találom. Ez nem szolgálja a magyar emberek érdekeit.
#2: Szerintem ez végtelenül szomorú.
#4: A jó diplomáciai kapcsolatok gazdaságilag és biztonságpolitikailag is jövedelmezőek szoktak lenni. Megérzed akkor, amikor Amerika eltörli az adóegyezményt, amikor az infláció magas, vagy amikor nem minket választanak a befektetők.
De ha mindezzel nem értesz egyet, akkor sem értem, hogy miért jó ez nekünk. Ha már valamit blokkolunk, akkor annak legyen valami értelme és ne csak kedvtelésből tegyük. Ennél őszintén komolyabbnak gondoltam a magyar kormányt, minden hibája ellenére..
Miért baj az, ha valaki nem egy birka, aki megy a csorda után, és van saját álláspontja?
Jah, igen át uniónak bólogató birkák kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!