Másnak is elege van már a magyar kormány Svédországgal kapcsolatos külpolitikájával?
Figyelt kérdés
Elfogulatlanabb kormánypártiak, nem jeleznétek a kormány felé, hogy fejezzék ezt be? Értem, hogy szeretnek harcolni, de ennek most konkrétan semmi értelme illetve haszna nincs.2023. szept. 18. 16:29
21/29 anonim válasza:
Egyébként ha volna egy kis eszük még a világhábi kitörése előtt csatlakoznának a Szovjetunióhoz, úgy még maradna esélyük a túlélésre.
22/29 A kérdező kommentje:
#21: De nincs eszük, úgyhogy odaperkelnek.
2023. szept. 18. 18:46
23/29 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a svédeket, hogy odaperkelnek nekik. Így már tényleg jó, hogy megmutattátok nekik.
Mikor lesz majd amúgy ez a perkelés?
2023. szept. 18. 18:54
24/29 anonim válasza:
Napi "sikertörténet kipipálva" - kérdező, - felesleges provokálni!
25/29 A kérdező kommentje:
#24: Én csak izgatottan várom ezt az perkelést, minden részletre kíváncsi vagyok. Jó, hogy kiderült, hogy odaperkelnek nekik.
2023. szept. 18. 19:02
26/29 A kérdező kommentje:
Most kaptam a hírt, miszerint lehet, hogy már két hét múlva elkezdenek odaperkelni, de szólok amint többet megtudok.
2023. szept. 18. 22:36
27/29 A kérdező kommentje:
Az éjjel semmit se aludtam, csak erre a perkelésre tudtam gondolni.
2023. szept. 19. 11:02
28/29 A kérdező kommentje:
Már bemondták a rádióban is, hogy odaperkelnek.
2023. szept. 19. 16:45
29/29 anonim válasza:
Nem értem, ha az orosz tankönyvekkel van gond, akkor kussolunk, de ha a svédekkel, akkor egy EGÉSZEN MÁS ÜGYBEN keresztbe teszünk nekik.
A dolog pont úgy néz ki, mintha Putyin bábjai lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!