Mi a véleményetek arról, hogy már a Telex is aláírja, hogy gáz a helyzet Svédországban???
"Érzek némi összefüggést eközött és aközött, hogy idén embercsempészek tucatjai lettek kiengedve a magyar börtönökből, "
Igen, szerintem is a most kiengedett embercsempészek tehetnek a tavalyi lövöldözésekről meg persze Orbán 😂😂😂
A svédeknek semmi köze hozzá 😂😂😂
Nem.
Ezzel próbálom meg érzékeltetni, hogy mekkora baromságot írt. 😉😁
Lehet ezzel kellene foglalkoznod, hogy kevesebb izzadtságszagú hülyeséget írj, nem az én kommentelési metodikámmal 😁
"nivótlan és értelmetlen tovább a romabűnözésről kampányolni"
Pont ez az, hogy a migránsokkal itt is csak a baj van.
Pont ez az, hogy a migránsokkal itt is csak a baj van.
Szólhatnál Orbánnak, ha már ennyire támogatod, hogy ne hozza ránk a fél milla nettó ázsiait, meg , hogy csináljon valamit a déli határunknál, ha már megigérte, hogy megvéd minket. 😉😁
"remélem, ez megfelelő válasz volt a kérdésre"
Nem volt megfelelő, mivel érvet nem tartalmazott.
Én a válaszomban utaltam arra, hogy kicsit nehéz Orbán mostani elengedős sztorijára kenni egy tavalyi eseményt. Látom az idővel nem vagytok nagy barátok.
Árnyalt képekben már senki nem tud gondolkodni? Csak fekete-fehér, mindent vagy semmi?
Amit Menczer állít: A svéd demokrácia állapota rossz, mert romlott a közbiztonság.
Amit a Telex állít: A közbiztonság valóban romlott. De a demokrácia állapota nem a közbiztonságot jelenti, hanem az emberi jogaidat, az állam kiszámítható működését, meg ilyeneket. Ezekben viszont Svédország nagyon jól áll.
(Én megjegyzésem: Ha a közbiztonság állapota jelzi a demokrácia állapotát, akkor Észak-Korea a legdemokratikusabb ország.)
Nem volt megfelelő, mivel érvet nem tartalmazott.
Pedig halmozottan használtam a mosolygós szmájlit, mint érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!