Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják rám, hogy...

Miért mondják rám, hogy homofób vagyok, amikor csak az lmbtq-t nem támogatom?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #homofóbia #LMBTQ #ketnemletezik
2023. okt. 4. 22:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%

Pontosan azt irtad, hogy már többször is irtál ki ilyen kérdést:

17: nem ez az első "ilyen" kérdésem :P

2023. okt. 5. 10:16
 22/32 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudja, hogy hogy működik a vessző, ezért írta azt amit.

2023. okt. 5. 10:29
 23/32 anonim ***** válasza:
72%

#7-es érvelése jó, és jogos, de jobb lenne az embereket nem sokkolni a woke mozgalommal.

Például a sportolóknál igazságtalan az hogy traszvesztiták versenyeznek nők ellen.

Vagy hogy a gyerekeket akarnak oktatgatni az ilyen-olyan szexuális dolgokról..

A szélsőségesség ellenpólust teremt, ezt lovagolva meg a politika.

És az emberek türelmével sem volna szabad játszani, mert senki nem akar kiközösíteni senkit, de hadd ne kelljen már homofóbnak lennem ha nem mindenben értek egyet az LMBTQ-val.

Én ne kelljen már állandóan a melegekkel foglalkozni mert már unalmas. Nekik is jobb lenne szerintem ha nem a figyelem központjában lennének.

2023. okt. 5. 12:10
 24/32 anonim ***** válasza:
33%

" Nekik is jobb lenne szerintem ha nem a figyelem központjában lennének."

De, szerintem örülnek a figyelemnek. Hisz teremtettek maguknak egy saját hónapot. 24/7 minden csak róluk szólhat abban a hónapban.

Szokd meg őket kérdező, ezt dobta a gép. Vagy szrd le, ki mit gondol.

2023. okt. 5. 12:20
 25/32 anonim ***** válasza:
23%

Az egész év a melegekről szól, ha homofob vagy😅

Van egy hétvége amikor a melegek felvonulnak, aztán nekik le van tudva ez az egész, de a homofobok még októberben is azon kattognak hogy huu emlékeztek hogy 63 napja volt a melegfelvonulás?? Már csak 304et kell aludni, és kezdődik az egész elölről!! Addig is rendszeresen keresek cikkeket, fórum topicokat, youtube videókat, kutatásokat a melegekről, és hetente legalább egyszer veszekszek is velük a neten, hiszen milyen durva már hogy ennyit foglalkoznak saját magukkal?

Érdekes jelenség...

2023. okt. 5. 12:27
 26/32 anonim ***** válasza:
56%

"veszekszek is velük a neten"

De mint látod, fel is ülnek arra a bizonyos vonatra. Ezt is kifejezetten igénylik. :)

2023. okt. 5. 12:31
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

#25 kitalálod a homofóbok sztorit és mellé fűzöl még meséket.

A kutyát nem érdekli a hülyeségetek. Azért is kellett mesterségesen balhékat kreálnotok mert itt, ebben az országban, nem érdekelte az embereket hogy ki meleg és ki nem - ez magánügy.

Ha nem nyomjátok az emberek orra alá, nem kényszerítitek rá másokra a saját elmebajotokat és nem kezdetek a gyerekeink után koslatni akkor ezután se foglalkozna veletek senki.

Tehát szimplán hagyjátok ezeket abba és mindenki csinálhat amit akar - a saját életében. Mi nem fogunk foglalkozni veletek ha ti békén hagytok minket. Nem bonyolult!

2023. okt. 5. 12:32
 28/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagy homofób. Csak így tovább. Ne hallgass ezekre a birkákra.
2023. okt. 5. 16:22
 29/32 anonim ***** válasza:
42%
Én homofób vagyok, akkor most mi lesz? Elvisz a gondolat-rendőrség és érzékenyítő videókat kell néznem egész nap a meleg börtönben?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. okt. 8. 16:47
 30/32 anonim ***** válasza:
61%

#29 Most még nevetsz rajta, de a németeknél már vittek el embert mert a bíróság börtönre ítélte őket egy facebook poszt miatt, amiben bírálni merték a migránspolitikáját a kormánynak.

Mit gondolsz miért akarnak most minden tagállamra ráerőltetni új média szabályokat? A gondolatrendőrség már sajnos a spájzban van!

2023. okt. 8. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!