Miért mondják rám, hogy homofób vagyok, amikor csak az lmbtq-t nem támogatom?
Én támogatom az LMBTQ-t (illetve bizonyos törekvéseket), de lesz.rom, mit gondolsz. Tégy te is úgy!
Ne támogasd az LMBTQ-t, és sz.rd le, más mit gondol.
Természetellenesnek hívni valamit, ami szó szerint a természetben saját magától képződik eléggé egy bites gondolkodásra utal.
Természetellenes az, ami a természetben magától nem jelenik meg, hanem csak külső beavatkozás útján.
Természetellenesek a kutyák, mert az ember tenyésztette őket, emberek nélkül nem léteznének.
Természetellenes mai formájában a legtöbb gyümölcs és zöldség, mert mind emberi beavatkozás útján érte el a mai formáját.
Miért nem utáljátok a kutyákat vagy bármit, amit megesztek, hiszen természetellenesek?
Komolyan gondolja bárki is, hogy melegnek, biszexnek vagy transznak lenni választás kérdése egy olyan világban, ahol kirekesztés és utálat vár rájuk minden utcasarkon?
Kérdező, te még nem érted, mi az LMBTQ. Ez a gyűjtőneve a nem cisz heteró embereknek. Semmi más. Ha ellenük vagy, akkor nem csak homofób vagy, hanem úgy összességében embergyűlölő.
A népesség 12%-a vallja magát valamelyik csoportba az LGBTQ-n belül. Szó szerint minden tizedik ember. Miért kell minden tizedik embert gyűlölni? Ép ésszel nem tudom felfogni.
"Természetellenes az, ami a természetben magától nem jelenik meg, hanem csak külső beavatkozás útján."
Mi számít külső beavatkozásnak?
Akkor nem a megfelelő szót használod rá, ennyi. A vérfertőzés és rokongyilkosság természetes dolgok, bár a az emberi társadalomban nem elfogadottak. Illegálisnak lettek kikiáltva, börtönbüntetés jár érte.
Akkor az lenne a legjobb, hogy minden tizedik embert börtönbe zárjunk, mert neked nem tetszik, amit más felnőtt emberek beleegyezésével csinálnak. Édes vagy. Remélem látod, hogy mennyire logikátlan a gondolkodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!