Miért mondják rám, hogy homofób vagyok, amikor csak az lmbtq-t nem támogatom?
Engem meg nem tudom hogy miért tartanak libsinek miközben az ég világon semmi bajom sincs a fideszesekkel, csak ne fejezzék ki semmilyen formában a politikai meggyőződésüket (ne is szavazzanak a fideszre!!)
Plusz néha amikor olyan kedvem van, akkor kiirok egy önsajnáltató kérdést a netre arról hogy a hülyeköcsög fideszesek libsinek hívnak, tudva hogy ezzel nem érek el semmit, kizárólag azt, hogy mások oldalakon keresztül szidják majd a fideszeseket...
És igen, persze oké..... Vannak emberek akik a legrosszabb fajta bűnökhöz hasonlítják a fideszességet, sőt, szó szerint gyűlöletbeszédeket mondanak az ilyenekről, de ez nem zavar különösképpen. Sosem szólalnék fel azellen hogy valaki mondjuk a gyilkossághoz, vagy egyéb deviáns tettekhez hasonlítja a fideszre szavazást.... De az azért mégis több a soknál, ha ENGEM libsinek néznek. Hiszen én nem vagyok libsi.
15:lmbtq fób?
Nem félek tőle, szimplán csak átmegy erőltetett szarrá.
Nem tudod a fóbia jelentését
17: nem ez az első "ilyen" kérdésem :P
Na, ha most kussoltál volna akkor, okosabb maradtál volna.
"a természetellenes nem ezt jelenti, hanem a kívánatos emberi alaptermészettel ellentétes dolgokat. Vérfertőzés vagy rokongyilkosság is van a természetben, mégis természetellenesnek tartjuk."
Nem, nem ezt jelenti. Ez azt jelenti, hogy a magyar nyelvet alapszinten sem beszéled. :D
A természetesellenes azt jelenti, hogy külső beavatkozás nélkül kialakuló dolog. Ez lehet viselkedés forma, megjelenés, kb. bármi.
Remek példa, ha kitenyésztesz 3 kezű embereket, mert orvosi után beavatkozol, akkor az a megjelenés természetellenes.
Viszont, ha normális esetben is születnek emberek, akik melegek, biszexek vagy egyéb beállítottságúak, akkor az természetes. Jelenlegi ismereteink alapján pedig ez a helyzet.
Ebből adódóan, aki ennek ellenére természetellenesnek nevezi, az bizony homofób és szándékosan hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!