Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tiszalöki rabverés miatt...

Árokpart kérdése:

A tiszalöki rabverés miatt kijönnél október 22-én és 23-án tüntetni a Kossuth térre ha szerveződne tüntetés?

Figyelt kérdés
Nincsen kedvem egy olyan országban élni ahol kb. 35 év után újra verik a rabokat. Állítóleg úgynevezett protyázó őrök is voltak akik szórakozásból is néha elvertek ott bárkit függetlenül attól, hogy miért volt ott és még akkor is ha semmit nem tett. Ezt egy ott raboskodó mesélte, meg volt korábban a budapesti BV-ben is egy ilyen őrcsoport akik szinténm ezt csinálták. Értem, hogy az emberek ott a büntetésüket töltik és nem jutaloból vannak ott, viszont nem a legsúlyosabb elkövetők, olyanok akikből még lehetne ember, ha a büntetésük megfelelő mederbe lenne terelve, tehát olyanok akik még értenének a szép szóból. Másrészt ha ez a folyamat állandósul, egy idő után olyan helyeken is megjelenhet ez a mentalitás ha nem is ilyen formában, de kifinomultabban általánossá válhat az erő az állami intézményekben átlagos, hétköznapi emberként szeretnéd ezt? Mert közel sincsen garancia arra, hogy ez a jelenség a BV falain belül marad, hanem oda is átterjed ahol a szabad állampolgároknak az életét intézik. PL. Iskolákban, kórházakban. Lehet, hogy nincsen jó megoldás, de ez sem lehet szerintem. Nyílván az úgynevezett Wellnes börtönök sem lennének megoldások, de nyílván ez sem, mi lenne szerinted a helyes atany középút ami nem egyik ló oldaláról esne át a a ló másik oldalára. Minden indulat és részrehajlás nélkül úgy általában mi a véleményed erről?
2023. okt. 1. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

"de eddig nem hallottam"

És amiről te nem hallottál az nincs is.

"2010-ben örültünk, hogy a 2006-os események után végre újra visszatért a demokrácia a BV intézményekben"

A BV intézmények nem demokratikus leányszállók. Van néhány BV-s ismerősöm,ha szükséges ugyanúgy verik a rabokat mint 30 éve csak most már jobban odafigyelnek arra, hogy ne legyen bizonyítható.

Te eddig valami álomvilágban éltél...

2023. okt. 1. 22:52
 12/17 A kérdező kommentje:
10-es Egy sima szabálysértésért is bekerülhetsz és a bent lévől többsége nem bűnöző és nem is féreg. Akiket az utolsó mondatodban írtál azok igen a többiek átlagos emberek.
2023. okt. 1. 22:53
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es Az 5-ös válaszomban írtam le, hogy nem volt ez korábban jellemző olyan mondta aki bent volt. Pont az ilyen úgynevezett ismerősök miatt megyünk az utcára. Helyedben én nem ismerkednék ilyen emberekkel.
2023. okt. 1. 22:56
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Szabálysértési eljárás ellenem is folyt már, mégse kerültem sittre. Lám, mik vannak.

2023. okt. 1. 23:00
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

"Helyedben én nem ismerkednék ilyen emberekkel."

A helyedben én nem csinálnék magamból hülyét az interneten mr Fidesz szavazó majd Fidesz-nyavajgó.

Vannak olyna ismerőseid akik az ország összes BV intézményében raboskodtak? Hát én a helyedben nem ismerkednék ilyenekkel.

Úristenb+++++ te még mindig tudod fokozni... :D

2023. okt. 1. 23:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy sima szabálysértésért nem kerülsz börtönbe, hiába hülyíted ezzel az embereket.
2023. okt. 2. 01:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Aki a hazáért az életét kockáztató, halált megvető bátorsággal küzdő Orbán Viktor miniszterelnök úr ellen mer lázadni, azt meg is kell verni
2023. okt. 13. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!