Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy patriarchátusban, férfiak...

Egy patriarchátusban, férfiak uralta világban hogyan lehetséges az, hogy a magzat sorsáról kizárólag az anya dönt?

Figyelt kérdés

Abortusz során az apának semmi beleszólása nincs abba, hogy a gyereke éljen vagy haljon.

Ha tényleg el vannak nyomva a nők és férfiak uralják a világot, akkor ezek a férfiak hogyan hozhatnak ilyen törvényeket saját maguk ellen?

2023. szept. 28. 03:26
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
1%

"Mondjuk mert ő is hozzájárult a gyerekhez, amikor nem védekezett szex közben."

Igen, és az anyához hasonlóan viseli is a következményeket. Ha magától nem hajlandó, a bíróság kötelezi rá.

"És miért lenne egyből férfigyűlő, aki nem gyűlöli a nőket?"

Az még nem férfigyűlölő. Te viszont az vagy.

"Volt már róla szó, az apa legtöbbször vagy lemond a gyerekről vagy nem küzd érte."

Azért nem küzd érte, mert nincs értelme. Ha küzd érte, akkor is az anyának ítélik.

2023. szept. 28. 13:55
 32/57 anonim ***** válasza:
97%

“ Igen, és az anyához hasonlóan viseli is a következményeket. Ha magától nem hajlandó, a bíróság kötelezi rá.”

Ööö, igen. Ti ez ellen ágáltok.

És miért is vagyok férfigyűlölő? Érdekes, fehér férfi létemre könnyen rámsütik a fasiszták a fehérgyűlölő meg férfigyűlölő jelzőket. Csak azért, mert nem gyűlölöm a nőket és rasszista se vagyok.

“ Azért nem küzd érte, mert nincs értelme. Ha küzd érte, akkor is az anyának ítélik.”

Köszönd meg a patriarchátusnak és a konzervatív gondolkodásnak.

2023. szept. 28. 14:03
 33/57 anonim ***** válasza:
1%

"Ööö, igen. Ti ez ellen ágáltok."

Nem. Az eredeti téma az volt, hogy az "anya" akár az apa tudta és beleegyezése nélkül is megöletheti a saját gyereküket.

"És miért is vagyok férfigyűlölő? Érdekes, fehér férfi létemre könnyen rámsütik a fasiszták a fehérgyűlölő meg férfigyűlölő jelzőket. Csak azért, mert nem gyűlölöm a nőket és rasszista se vagyok."

Ha a saját nemedet gyűlölöd, az még rosszabb (bár én valószínűbbnek tartom, hogy a hitelesség látszata kedvéért férfinak hazudod magad). Azért, mert férfigyűlölő hozzászólásokat írsz, és mindenért a férfiakat hibáztatod.

"Köszönd meg a patriarchátusnak és a konzervatív gondolkodásnak."

A patriarchátus eredménye, hogy a nőnek ítélik a gyereket? Valahogy nem látom ebben a logikát :D

2023. szept. 28. 14:38
 34/57 anonim ***** válasza:
96%

“ Azért, mert férfigyűlölő hozzászólásokat írsz, és mindenért a férfiakat hibáztatod.”

A patriarchátust nem csak a férfiak tartják fenn. És egy érvet se írtál. Konkrét férfigyűlölő kondatot idézz, incel barátom.

“ A patriarchátus eredménye, hogy a nőnek ítélik a gyereket? Valahogy nem látom ebben a logikát :D”

Mert ahhoz gondolkodnod kéne. A konzervatív logika az, hogy az anya dolga a gyermek felnevelése, így nála legyen a gyerek. Az is konzervatív logika, hogy az apa az eltartó fél, így ő fizessen. Érthető?

2023. szept. 28. 15:02
 35/57 anonim ***** válasza:
96%
Milyen jó, hogy ebben a nyavalyás országban csak addig fontos a gyerek, amíg meg nem születik, utána már senkit nem érdekel, hogy éhezik, elhanyagolják, bántalmazzák, ha fogyatékkal születik, kirekesztik... stb.
2023. szept. 28. 15:31
 36/57 anonim ***** válasza:
1%

"A patriarchátust nem csak a férfiak tartják fenn. És egy érvet se írtál. Konkrét férfigyűlölő kondatot idézz, incel barátom."

Már vártam az incelezést :D Nektek mindenki incel, aki nem hisz a nők felsőbbrendűségében. Amúgy pl. abból látszik a férfigyűlöleted, hogy minden rosszért a már rég nem létező patriarchátust okolod.

"Mert ahhoz gondolkodnod kéne. A konzervatív logika az, hogy az anya dolga a gyermek felnevelése, így nála legyen a gyerek. Az is konzervatív logika, hogy az apa az eltartó fél, így ő fizessen. Érthető?"

Nem igazán. Nálad patriarchátus = konzervatív logika?

2023. szept. 28. 15:44
 37/57 anonim ***** válasza:
98%

“ Nektek mindenki incel, aki nem hisz a nők felsőbbrendűségében. ”

Nem, én senki felsőbbrendűségében nem hiszek.

“ Amúgy pl. abból látszik a férfigyűlöleted, hogy minden rosszért a már rég nem létező patriarchátust okolod.”

Magyar létedre nem tudsz magyarul. Nem csak a férfiak tartják fenn a patriarchátust, és közel sem minden férfi a része. De a létezését tagadni elmebaj.

“ Nálad patriarchátus = konzervatív logika?”

Mivel a konzervativizmus része a patriarchátus, így ezek elég erősen egybeforrtak.

2023. szept. 28. 16:06
 38/57 anonim ***** válasza:
97%
@11 Rendben apus, majd mesélj arról is, hogy mikor és hol bántottak a csúnya nők.
2023. szept. 29. 05:53
 39/57 A kérdező kommentje:
Feminista érvelés: mindenki incel, aki nem ért velem egyet
2023. szept. 29. 06:08
 40/57 anonim ***** válasza:
95%
#39 nőgyűlölő érvelés: mindenki femináci, aki kritizálni meri a férfiakat.
2023. szept. 29. 08:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!