Mikor lép a Mi Hazánk a következő szintre?
elmebeteg dollármilliárdos, tömeggyilkos"
Közben más tömeggyilkosokat imádnak.
"azért nincs, mert az EU-s s3ggarcúak megtiltották"
Azt hittem a gyíkember-zsidó háttérhatalom.
#9-10
"Hány éve vagyunk már NATO tagok? Mennyi háborúba húztak bele minket?" - Az megvan, hogy minden NATO tagország részt vett a legtöbb USA által indított háborúban legalább a hadseregének egy kis részével? Arról meg nyilván szintén nem hallottál, hogy már jó pár hónapja sorozhatóak a magyar férfiak is az oroszok ellen a törvények alapján...
"Budaházy pedig belülről látja a párt működését, mi meg csak kívülről." - Nem is tudtam, hogy ő bármelyik pártnak a tagja lenne, főleg, miután köztudottan erősen ellenzi a pártok ("pártokrácia") létét is...
"Csak nekünk tiltotta meg az EU, hogy legyen saját iparunk? Milyen érdekes, hogy a többi tagország gyárt valamit." - "Valamit" lehet gyártani, csak nem azt, amit amúgy érdekünkben állna. A multik termékeit jelenleg is gyártjuk, de ezt talán azért még te is tudod...
11#
"Közben más tömeggyilkosokat imádnak." - Például?
"Azt hittem a gyíkember-zsidó háttérhatalom." - Nem én mondtam... De jól hitted, viszont ez egyet jelent az EU-val.
Szóval az eu (zsidó-gyíkemberek) megtiltották a gyártást.
És a covidot is azért találták ki hogy kiírcsák a szegény ártatlan magyarokat nem?
"Szóval az eu (zsidó-gyíkemberek) megtiltották a gyártást." - A termelést, és igen. Mínusz a "gyíkemberek", de ti birkucik ezt mindig odarakjátok mindenhez, amivel nem értetek egyet, úgyhogy nincs értelme már reagálni sem rá.
"És a covidot is azért találták ki hogy kiírcsák a szegény ártatlan magyarokat nem?" - Mármint azt a "covidot", amiről Kanadában már bírósági ítélet van, hogy nem bizonyított a létezése?
Hú, Kroms van baj rendesen a toronyban nálad!
Most látom igazán, hogy mennyire veszélyes ez a tudatlan horda, akinek a szócsöve szeretnél lenni!
Isten őrizz ilyen alakokat az EU-ba küldeni!
Nektek mi vagyunk veszélyesek, nekünk meg ti. Csak annyi a különbség, hogy szerintünk mindenkinek meg kell adni a lehetőséget a szabad véleménynyilvánításra, míg szerintetek mindenkit el kell hallgattatni, aki nem ért veletek egyet.
Következő szintre???
Hát nincs már lejjebb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!