Szavaznál egy ellenzéki koalícióra (amelynek nem tagja a mi hazánk és a dk) a következő választásokon?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 16:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, lehet.
Nem, kizárt.
Még nem tudom.
30 szavazat
1/8 anonim válasza:
Igen. Remélem lesz Kétfarkú Kutyapárt - Holló Rend Párt koalíció, én rájuk szavaznék.
3/8 anonim válasza:
Bár én az Mszp-t is kihagynám (2. vagyok)
4/8 DK-s válasza:
Felesleges lenne egy ilyen koalícióra voksot pazarolni.
Legfeljebb a DK-t tudnák legyőzni, de a fideszhez már nagyon kevés lenne.
5/8 anonim válasza:
Tömörületeket el kéne engedni lassan nem ?
6/8 anonim válasza:
#5 És van valami javaslatod helyettük?
7/8 Celtix válasza:
Nem, természetesen még pár választást ússzanak meg, hiszen az nagyon jó nekünk. Most a 2022-est túlélték, az nem lehet, hoyg 2026 vagy 2030 után meg kelljen szűnniük, hiszen az ország részei, kellenek, mint egy falat kenyér.
8/8 anonim válasza:
6/7 anonim ***** válasza:
Nincs, mivel jelenleg nem létezik olyan hogy ellenzék. Ha a nem létező ellezéket tömörületbe rakod sem fog még létezni a gyakorlatban. Olyan ez mint a 0-al való szorzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!