Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó nektek ez a felfogás?

Miért jó nektek ez a felfogás?

Figyelt kérdés

Szomorúan hallom nagyon sok embertől, hogy ő a fideszre szavazott csak mert, idézem: "Hát de mutass jobbat!"

De komolyan emberek nektek ez miért jó? Ezzel a tudattal élni? Úgy vagytok vele hogy "ez már legalább nem lop annyit" hány év kell még nektek arra hogy rájöjjetek ez nincs így? Egyre többet és többet és többet lopnak mert nekik semmi sem elegendő, kapzsi, mohó párt, nem fog leállni.

Nem enged be migránsokat? Tény és való felhúzatta a falat így nem mentek tovább rajtunk keresztül de cserébe most a csomó kínai meg stb nép fossa telibe az országot meg lopnak szemtelenül. Ez most jobb??

Nem akartok újabb Gyurcsányt. Jó azt is meg tudom érteni. De nem csak ez a két választás van! Ott van az a párt ami fiatalokból áll és a fiataloknak szól. Ha már azt hazudja mindenki hogy a fiatalok jóléte miatt szavaz, akkor kérdezze meg a fiatalt kire szavazzon ne pedig x-eljen a törpére "mert nincs jobb" hazugsággal...

2023. szept. 21. 07:06
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%

#45: Én még senkivel nem találkoztam, aki a "gyereke miatt" szavazott valamelyik pártra, nem hiszem, hogy ez az "indok" egy általános jelenség lenne.

Gondolom te is viszonylag fiatal vagy még, azért gondolod, hogy te jobban látod, hogy mi lesz neked jó. Én viszont több évtizedes tapasztalattal látom, hogy a dolgok ismétlődnek. A Fidesz ugyanúgy indult mint most a többi új párt, aztán mi lett belőle?

És ha konkrétan a Mi Hazánkra gondolsz, Toroczkai, Dúró, stb... hát akkor már tényleg inkább a Fidesz. Ezekről süt a butaság, a provokációhoz meg a YouTube-os konteók magyarításához értenek csak valamicskét. A régi Orbánt imitálják, de köpni-nyelni nem tudnának ha az országot kellene irányítani, vagy nagyhatalmi vezetőkkel tárgyalni. Hidd el, rengeteg ilyet láttam már kicsiben is, meg nagyban is.

Amúgy Gyurcsányt is ugyanúgy rühellem mint Orbánt (mégegyszer: egyikre sem szavaztam) de ezen kívül a két emberen kívül nem tudnék a mai palettából miniszterelnöknek valót választani.

2023. szept. 21. 21:36
 52/58 anonim ***** válasza:
88%

Te magad bizonyítottad be az előbbi kommenteddel, hogy csak agyhalott fideszes vagy, ugyanis az általad idézet mondatot ("Meg mert viccből kórházba jártak az emberek") nem én írtam le, hanem egy másik kommentelő, akinek egyébként igaza van abban, hogy indokolatlanul sokan jártak a szakrendelésekre, és feküdtek be kórházba.

44-es voltam (talán így már egy agyhalott is képes követni a discuss-t)...

2023. szept. 22. 14:10
 53/58 anonim ***** válasza:
0%
#52 Nem kell ráhisztizni rögtön egy válaszra, nem neked szólt. Azért van benne az idézett mondat, mert annak szántam aki azt írta. Volt ott még egy komment korábban, az már nincs, amikor írtam az még a 44-es válasz volt nem a 43-as.
2023. szept. 22. 16:16
 54/58 anonim ***** válasza:
64%

Nem volt ott más komment, én a 43-as után írtam 44. kommentelőként a hozzád hasonló agyhalottakról, te pedig a 43-astól idéztél, aki nem írt az agyhalottakról.

Még hülyének is akarsz nézni agyhalott létedre? :D

2023. szept. 22. 17:43
 55/58 anonim ***** válasza:
0%

#54 Bocsi, de hagy tudjam már én hogy kinek szántam a válaszomat. Nem neked szólt. Kérlek hidd el nekem, hogy nem neked akartam írni!

Ha neked írtam volna akkor azt mondanám. lehet hogy simán csak elb..tam a számot, de akkor sem neked szántam.

2023. szept. 23. 12:21
 56/58 anonim ***** válasza:
71%
Akkor ezt írd b+, hogy elb@szt@d a sorszámot, és ne magyarázkodj te agyhalott... LOL
2023. szept. 23. 12:48
 57/58 anonim ***** válasza:
0%
#56 Megint hisztizel. Amikor írtam akkor nem neked szántam és ez látszik is a válaszból, le is írtam.
2023. szept. 23. 12:57
 58/58 anonim ***** válasza:
71%
57-es! Már bocs, de ahogy én látom kívülállóként, inkább te vagy itt a hisztis és az értetlen(kedő). A másik kommentelő szerintem korrekt válaszokat adott.
2023. szept. 23. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!