Miért jó nektek ez a felfogás?
Szomorúan hallom nagyon sok embertől, hogy ő a fideszre szavazott csak mert, idézem: "Hát de mutass jobbat!"
De komolyan emberek nektek ez miért jó? Ezzel a tudattal élni? Úgy vagytok vele hogy "ez már legalább nem lop annyit" hány év kell még nektek arra hogy rájöjjetek ez nincs így? Egyre többet és többet és többet lopnak mert nekik semmi sem elegendő, kapzsi, mohó párt, nem fog leállni.
Nem enged be migránsokat? Tény és való felhúzatta a falat így nem mentek tovább rajtunk keresztül de cserébe most a csomó kínai meg stb nép fossa telibe az országot meg lopnak szemtelenül. Ez most jobb??
Nem akartok újabb Gyurcsányt. Jó azt is meg tudom érteni. De nem csak ez a két választás van! Ott van az a párt ami fiatalokból áll és a fiataloknak szól. Ha már azt hazudja mindenki hogy a fiatalok jóléte miatt szavaz, akkor kérdezze meg a fiatalt kire szavazzon ne pedig x-eljen a törpére "mert nincs jobb" hazugsággal...
#20 mindent szépen megfogalmazott. Köszönöm szépen.
#19 neked pedig ajánlom figyelmedbe elolvasni a #21-es válaszát. Attól mert TE nem látod a jobb megoldást, a gyereked/unokád még látja. De ha cseszel őt megkérdezni utána ne mondd azt hogy te a gyereked miatt szavaztál a fideszre mert az undorító. Magad miatt szavaztál mert tanulatlan vagy és nem olvasol el semmit csak a narancs média híreiből táplálkozol.
Többen írták:
- Igen, a Momentum most nagyon elment LMBTQ irányba de legalább velük is foglalkozik valaki. És erre írtam hogy olvassátok utána a pártnak. Nem csak ezzel foglalkoznak de ezt kapta fel a média.
- A woke agresszív? És arról nem beszél senkit hogy azokat a nőket akik nem akarnak szülni a fidesz nem is nézi nő számba? Vagy aki meleg az már deviáns? De az alkoholista hetero párok nyugodtan szülhetnek?!
- A Mi hazánk jobb alternatíva. Hát... talán nem igaz az, hogy a fidesz kispártja. Talán. Látok rá 1% esélyt. De akkor se hiszem hogy egy homofób Hitler kormány kéne ide. Még ha a cigány bűnözést szorítanák vissza akkor voksolnék. De ők se mernek hozzájuk szólni se akkor már keressünk egy nyugodtabb pártot.
Szerintem ott a baj, hogy a magyar csak 1 pártrendszerben tud gondolkoodni, és ott is vagy a Fidesz, vagy a Fletó tekintetben, de mivel a Fidesz mindent szétb*z, ami Fletóékkal kapcsolatos, így marad az egyeduralmi egypártrendszer.
Namost:
A zemebreknek ez kényelmes, mert nem kell gondollkodni. Holott ha végre használnák az agyukat, akkor rájöhetnének, hogy lehetne önállóan is gondolkodni, azaz az emberek is tudnának lépéseket tenni a változásért.
"Én jelenleg ellenzéki vezette városban élek és kb csak kárt csinálnak."
Én jelenleg ellenzéki vezette városban élek, és azóta fejlődik, épül, szépül, amióta nincs Fidesz.
"Én jelenleg ellenzéki vezette városban élek és kb csak kárt csinálnak."
Én jelenleg fidesz vezette városban élek és kb csak kárt csinálnak. Semmi nem fejlődik, épülnek az aksi gyárak, a stadionok, mennek tönkre az iskolák és az egészségügy. Teszik tönkre az orvosokat a BEÉPÍTETT emberekkel. Amikor arról volt szó, hogy mind a két fél büntethető hirtelen csak az egyik fél lett büntetve igazságtalanul durván. A kis sutyerák miért nem? Megmondom én miért: Mert az is Viktorka embere!
Jobb lenne, ha lépni nem lehetne nyelvet nem vartygó afrikai, ázsiai népektől? Jobb lenne, ha a transzok ovikba járnának felvilágosítani? Jobb lenne ha bezárna a korházak fele? Jobb lenne ha a várolisták ideje megduplázódnának? Jobb lenne 2x ekkora rezsi?
Szerintem nem.
Én éltem a DK kormányai alatt. Ennél sokkalta rosszabb volt a helyzet. Teljes kilátástalanság, nyomor volt a köbön. Miért szavazzak egy olyan pártra, aki borzalmas válságkezelésben? Ha most ez a helyzet mennyivel lenne rosszabb a Dk alatt?🤔
Éltem ballib kormányzás alatt. Annál bármi jobb, de konrkrétan bármi. Semmilyen emberbarát intézkedésük sem volt. Nem kormányoztak évekig semmit. Akármi is jött az országra nem tudtak mit kezdeni vele, csak a kommunikációra figyeltek, hogy másra kenjék a bajt.
Most is mit akarnak? Bezárni a korházak felét. El akarták adni az egészségügyet. Most akkor nem látnának el senit.
#28 Honnan veszed hogy ez lenne?"
mERT MONDJUK ŐK MAGUK MONDTÁL EL.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!