Miért jó nektek ez a felfogás?
Szomorúan hallom nagyon sok embertől, hogy ő a fideszre szavazott csak mert, idézem: "Hát de mutass jobbat!"
De komolyan emberek nektek ez miért jó? Ezzel a tudattal élni? Úgy vagytok vele hogy "ez már legalább nem lop annyit" hány év kell még nektek arra hogy rájöjjetek ez nincs így? Egyre többet és többet és többet lopnak mert nekik semmi sem elegendő, kapzsi, mohó párt, nem fog leállni.
Nem enged be migránsokat? Tény és való felhúzatta a falat így nem mentek tovább rajtunk keresztül de cserébe most a csomó kínai meg stb nép fossa telibe az országot meg lopnak szemtelenül. Ez most jobb??
Nem akartok újabb Gyurcsányt. Jó azt is meg tudom érteni. De nem csak ez a két választás van! Ott van az a párt ami fiatalokból áll és a fiataloknak szól. Ha már azt hazudja mindenki hogy a fiatalok jóléte miatt szavaz, akkor kérdezze meg a fiatalt kire szavazzon ne pedig x-eljen a törpére "mert nincs jobb" hazugsággal...
Ezért tartják milliárdokból fenn Deák Dani megafonját...
csak közben összedől minden a vasúttól kezdve a honvédségen át, az egészségügytől az oktatásig, nincs olyan állami szektor az országban, ami funkcionálisan működne. Ja, de, bocs Mészáros és Andi KFT, ők működnek.
#1 Pont erről beszélek. Honnan tudod, hogy másik párt nem csinálna ha esélyt sem adsz nekik?? Nyilván mindenki mást hangoztat. Ha azt mondaná xy párt hogy ugyanúgy nem támogatják a migránsokat (amit mondtak is!) akkor meg megy a "majmolják" hiszti. Szóval muszáj másra összpontosítani. De ebből is látszik hogy utána se néz az ember másnak de azért vergődik hogy rossz a fidesz...
#2 köszönöm ezen jót nevettem xd
@4
Vannak más pártok, meg lehet nézni mit tudott egy Miskolc ellenzéki vezetéssel. De tudom tudom, a fidesz a hibás amiért kb 300 fát kivágatott Veres Pál, illetve egy csomó műemlek/park helyén plusz sáv vagy parkoló lett.
Én jelenleg ellenzéki vezette városban élek és kb csak kárt csinálnak.
@3
Az pedig hogy romokban van xyz már 16 éve folyamatosan mondott duma, azóta is folyamatosan zajlanak a fejlesztések, öntik rá a pénzt mintha nem lenne holnap
"De nem csak ez a két választás van! Ott van az a párt ami fiatalokból áll és a fiataloknak szól"
Kicsoda a Momentum? Onnan mutass már egy épkézláb komolyan vehető szakpolitikust.
Ez a valóság tényleg csak Orbán és Gyurcsány van. A DK a legtámogatottabb ellenzéki párt, a legnagyobb vagyoni háttérrel, a legnagyobb országos hálózattal, a legtöbb aktivistával és nem mellesleg olyanokkal akik már kormányoztak, szóval van benne tapasztalatuk.
Most nem Fletót akarom felsz*pni, de tényleg ez a valóság, itt tart az ország 13 év után is hogy Viktor meg Feri.
#3 jól mondod! :(
#5 nem bizonyos városokban hanem az egész országban kell váltás. Addig amíg fidesz van a hatalmon nem tudnak értelmes változtatást hozni mert amíg a főpolgi nem mondja rá az áment addig nem kezdhet bele semmibe (max tőke nélkül). Lehet hogy volt két iskola meg egy kórház felújítási terv de azt a törpe elutasította. A fa kivágást meg támogatta...
És igen 16 éve ez a duma mert 16 éve ez a tény. Az lenne a fura ha hirtelen elkezdenék mondani hogy nincs így.
Nos, kérlek szépen én pedig fidesz vezette helyen lakom 1 kórházban 10 éve nincs röntgen gép a másik kórházban 6 éve nincs normális gép. De azóta 3 stadion fel lett húzva. Egy stadion 100x annyiba kerül mint egy rtg gép. Na ez a gusztustalan. De aztán tudják szapulni az eü-t...
Mindegy, ha elvakult fideszes vagy úgy se fogod megérteni amit írok. Sőt, gyanítom hogy el se olvasod (vagy meg se érted) - nem baj, talán más igen. De majd ha a fő polgi nem Viktorka lesz és a NORMÁLIS ellenzék akkor is csak "árt", akkor térjünk vissza erre a témára. Addig amíg a főpolgi mindent ellehetetlenít amit az ellenzék akar csinálni addig nem tudunk intézkedésekről beszélni. Így is örülj hogy nem nálad épül aksi gyár gusztustalan tolvaj kínai bandával.
Mutass alternatívát!
Vitya olyan, amilyen. A nagy összefogásnál meg még szavazás sem volt, már fúrni kezdték egymást. De most komolyan, ilyenekben hogy lehet megbízni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!