Miért jó nektek ez a felfogás?
Szomorúan hallom nagyon sok embertől, hogy ő a fideszre szavazott csak mert, idézem: "Hát de mutass jobbat!"
De komolyan emberek nektek ez miért jó? Ezzel a tudattal élni? Úgy vagytok vele hogy "ez már legalább nem lop annyit" hány év kell még nektek arra hogy rájöjjetek ez nincs így? Egyre többet és többet és többet lopnak mert nekik semmi sem elegendő, kapzsi, mohó párt, nem fog leállni.
Nem enged be migránsokat? Tény és való felhúzatta a falat így nem mentek tovább rajtunk keresztül de cserébe most a csomó kínai meg stb nép fossa telibe az országot meg lopnak szemtelenül. Ez most jobb??
Nem akartok újabb Gyurcsányt. Jó azt is meg tudom érteni. De nem csak ez a két választás van! Ott van az a párt ami fiatalokból áll és a fiataloknak szól. Ha már azt hazudja mindenki hogy a fiatalok jóléte miatt szavaz, akkor kérdezze meg a fiatalt kire szavazzon ne pedig x-eljen a törpére "mert nincs jobb" hazugsággal...
#19 ha cseszel őt megkérdezni utána ne mondd azt hogy te a gyereked miatt szavaztál a fideszre mert az undorító
Egyrészt mint mondtam nem vagy Fideszes és nem is szavaztam rájuk. Másrészt nem hiszem, hogy a gyerekem (unokám még nincs), jobban átlátná a dolgokat 30 év lemaradással, mint én. Azt elhiszem, hogy van véleménye, de 30 év tapasztalattal/kiábrándulással előbbre vagyok sajnos.
#31 "Fletó idején jól éltek az orvosok, hisz ott volt a vizitdíj ami zsebre ment. Vagy a hála pénz, amit kötelező volt adni. Ma nincs ilyen, és ez rossz a dokiknak."
Van valami szakkör ahol tanítják hogy lehet ilyen baromságokat kitalálni?
1. a vizitdíj nem zsebre ment.
2. a vizitdíj beszedésének költségei is voltak.
3. pont azért találták ki a vizitdíjat, kórházi napidíjat, gyógyszerfelírási díjat mert annyira nem volt pénz sem az egészségügyben, sem az államkasszában, kellett valami amire az emberektől tudtak még pénzt beszedni, mert az egészségügyben nem volt semmi és az orvosok fizetését sem emelték semmivel.
4. hálapénzt nem volt kötelező adni, főleg nem a háziorvosnak. Voltak egyes területek, egyes orvosok, ahol elvárt volt a hálapénz, de nem mindenhol.
"Jobb lenne, ha lépni nem lehetne nyelvet nem vartygó afrikai, ázsiai népektől?"
Ezt jelenleg csinálja is a fidesz, szóval semmi nem változna, ha tényleg ezt csinálná az ellenzék.
"Jobb lenne, ha a transzok ovikba járnának felvilágosítani?"
A fidesz jelenleg ezt csinálja. Szóval semmi nem változna. Fideszes pedofilok járnak pl. rendszeresen óvodákba kisgyerekekkel "barátkozni".
"Jobb lenne ha bezárna a korházak fele?"
Erről mondjuk érdemes lenne beszélni, mert bizony vannak kutatások, amik azt mondják, hogy megérik.
Mondok egy angol példát, van olyan szuper kórház, ami 3.5 millió ember ellátásáért felel. Ez pl. Bp és agglomerációjával ér fel.
HA lenne ilyen kórházunk, akkor bizony jó párat be lehetne zárni.
"Jobb lenne ha a várolisták ideje megduplázódnának?"
A fidesz ezt hozta össze és mégis örülsz neki. Bocs, a fidesznél meg 10-szereződtek.
"Jobb lenne 2x ekkora rezsi?"
Ez hozta össze a fidesz, szóval örülhetsz.
"Én éltem a DK kormányai alatt. Ennél sokkalta rosszabb volt a helyzet."
Bocs, neked rosszabb volt, mert te voltál szar helyzetben. Objektíven nézve a Gyurcsány kormány jobb volt.
A te nyomorodat ne kend a kormányra.
"Ha most ez a helyzet mennyivel lenne rosszabb a Dk alatt?"
Tekintve, hogy már jelenleg rosszabb számokat hoz a fidesz, mint Gyurcsány hozott, így tudjuk, hogy jobb lenne akkor.
"Akármi is jött az országra nem tudtak mit kezdeni vele, csak a kommunikációra figyeltek, hogy másra kenjék a bajt."
EGyetértek egyébként. Ott tényleg stagnált a helyzet és nem igazán csináltak semmit, viszont ennek eredménye volt, hogy nem is igazán romlott semmi.
A fidesz viszont szabályosan rombolja az országot, ezért sokkal rosszabb.
"Fletó idején jól éltek az orvosok, hisz ott volt a vizitdíj ami zsebre ment."
Nem zsebre ment és pont a túlterheltséget akarta megszüntetni, mert emberek viccből orvoshoz jártak, mert ingyenes.
A nyugdíjasok magányosak, ezért kitalálják, hogy ami ingyen van és emberekkel jár, azt kihasználják. Én tudok nyugdíjast, aki azért utazik a tömegközlekedésen fel-alá - és akadályoz másokat, mert magányos és így emberek között lehet.
"Na hát ha a fele korházakat is bezárnák és mindenkit vármegye székhelyre utaztatnának műtétre, az jobb lenne?"
Anyagilag? Igen. Nem kellene 10 kórházba kórházanként 3 recepciós (összesen 30), hanem elég lenne összesen 10.
"Duple ennyi várólista?"
A várólisták hossza nem változna, mivel az orvosok száma ugyanannyi lenne.
"MZP szerinted az ididai szemműtéttel mit akart? Hogy megyeszékyhelre utaztassanak mindenkit műtétre"
Az arra vonatkozott hogy a legjobb szakszerű ellátást kapd a legjobb helyen. Ne pedig egy idióta putrában operáljon rajtad.
"pont azért találták ki a vizitdíjat, kórházi napidíjat, gyógyszerfelírási díjat mert annyira nem volt pénz sem az egészségügyben, sem az államkasszában"
Meg mert viccből kórházba jártak az emberek.
#44 Persze. A fideszesek az agyhalottak és nem te aki ilyen hülyeséget ír le, hogy "Meg mert viccből kórházba jártak az emberek.".
Nem az a baj, hogy leírod, hanem hogy vagy te vagy annyira sötét, hogy ezt elhiszed vagy másokat nézel le ennyire , hogy azt hiszed beveszik.
#45 2Ha a gyereked jóléte miatt szavaznál akkor arra voksolnàl amit ő mond."
Hány éves vagy te?
A jó szülő pont nem azt nézi, hogy a gyereke mit mond, hanem hogy mi az ami valójában jó a gyerekének és azt teszi.
Az ostoba szülő teszi azt, hogy ha a gyerek bármit akar azt megadja neki, legyen az későn fekvés iskola előtt vagy éppen csoki ebéd helyett. A normális felnőtt ember tudja mi jó a gyerekének és hisztizhet bármennyire azt fogja neki megadni, nem mást.
Azért egy 16 éves ne szóljon bele abba mire, kire szavazzanak a szülei! beszélni lehet és kell is már egy 16 évessel arról hogy SZERINTE mi lenne, de a 16 évesnek sem tudása, sem tapasztalata, sem belátási képessége nincsen még ilyen döntéshez. Pont ezért nem is szavazhat.
#47 Ne forgasd ki a szavaimat és ne terelj az 🍊🐑 szokás! Az hogy egy szülő b-szik nevelni a gyermekét és egy agyatlan neveletlen hisztis idióta lesz belőle ne vedd egy kalap alá azzal hogy egy értelmes 16/18/20+ éves "gyerek" utána olvas egy párt VALÓDI terveinek és vágatlan videókat nézve tájékozódik arról, hogy mit akar egy párt és nem csak annyit, amit a narancs média a képedbe nyom, ezzel kialakítva egy valós képet és véleményt.
De amúgy nem is értem mit erősködsz még hiszen nyilván nem is szavaztál. Hiszen azt állítod Fideszre nem voksoltál Fletót szidod az újaknak meg b-szol esélyt adni
#48 Látod, látod ha csendben maradtál volna.... Na nem, bölcs akkor sem maradtál volna csak nem látszana ismét milyen ostoba vagy. legalább azt ne kevernéd már hogy mikor kivel vitázol éppen.
Soha az életben nem állítottam olyat sehol, hogy nem szavaztam. 18 éves korom óta minden választáson ott voltam. Volt hogy rosszul döntöttem, tanultam belőle. Ellentétben veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!