"Kelet és Nyugat folyamatosan harcol egymás ellen, és most itt nem feltétlen csak fegyveres konfliktusra gondolok."
Ez volt a II vh. befejezésétől a 80 - as végéig, hidegháborúnak hívták.
De ma már ez sincs, csak néhány (kommunista) diktatúra (Észak-Korea, Kína, néhány Latin - Amerikai ország) próbálja a szárnyait bontogatni.
Rájuk meg szükség van az erőegyensúly fenntartása miatt.
Hát most már pedig van egy világméretű "közös" ellenség: az ISIS.
Illetve ennek egy "light" - os verziója: a migráció. Lsd. A Lampedusa - i lakosoknak a tökük tele van már a migránsokkal.... mondjuk teljes joggal.
A terrorizmus globális mérete miatt mindenkinek fontos a fellépés ellene, így nem egymás ellen harcol a Kelet és Nyugat, mint a hidegháborúban.
De a III. vh. nem lesz, mert igazából ezt senki sem akarja.
Nem maradna akkor már semmi az ismert világból... akkor meg a győztes, mégis minek akar a "királya" lenni.....
Totál beb@szva is lehet orbitális hülyeséget írni.
Ha meg annyira halálvágyad van,mehetsz önként a Donbaszba és lövetheted szét a v@lagad.
Nekem van életem, nem szar bar néha nehéz. Soha nem unatkozom és általában igyekszem azt csinálni amit szeretek. Teljesen háborúellenes vagyok. A természetet, az állatokat és a jámbor embereket sajnálnám.
Aki nem tud magával mit kezdeni csak felkötni magát..annak megsúgom hogy egy vilaghaború sem fog segíteni. Veszítsem el mindenem mert unatkozó alkoholista vagy...? Fuck you!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!