Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várod már a harmadik világhábo...

Várod már a harmadik világháborút?

Figyelt kérdés

2023. szept. 19. 13:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Kelet és Nyugat folyamatosan harcol egymás ellen, és most itt nem feltétlen csak fegyveres konfliktusra gondolok."

Ez volt a II vh. befejezésétől a 80 - as végéig, hidegháborúnak hívták.

De ma már ez sincs, csak néhány (kommunista) diktatúra (Észak-Korea, Kína, néhány Latin - Amerikai ország) próbálja a szárnyait bontogatni.

Rájuk meg szükség van az erőegyensúly fenntartása miatt.

2023. szept. 19. 15:33
 22/27 anonim ***** válasza:
77%
Azért ezzel nem feltétlen értek egyet 21-es. Sokkal feszültebb a légkör mostanában, mint a hidegháborúban volt. Nem is volt ennyire szétterjedve a konfliktus. Nyilván akkor is, de most már globálisan az összes kontinensen tapasztalható a Kelet-Nyugat ellentét. Na jó az Antarktiszon nem, de az összes többin igen.
2023. szept. 19. 15:49
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát most már pedig van egy világméretű "közös" ellenség: az ISIS.

Illetve ennek egy "light" - os verziója: a migráció. Lsd. A Lampedusa - i lakosoknak a tökük tele van már a migránsokkal.... mondjuk teljes joggal.

A terrorizmus globális mérete miatt mindenkinek fontos a fellépés ellene, így nem egymás ellen harcol a Kelet és Nyugat, mint a hidegháborúban.

De a III. vh. nem lesz, mert igazából ezt senki sem akarja.

Nem maradna akkor már semmi az ismert világból... akkor meg a győztes, mégis minek akar a "királya" lenni.....

2023. szept. 19. 16:11
 24/27 anonim ***** válasza:

Totál beb@szva is lehet orbitális hülyeséget írni.

Ha meg annyira halálvágyad van,mehetsz önként a Donbaszba és lövetheted szét a v@lagad.

2023. szept. 19. 16:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem.
2023. szept. 19. 20:06
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem van életem, nem szar bar néha nehéz. Soha nem unatkozom és általában igyekszem azt csinálni amit szeretek. Teljesen háborúellenes vagyok. A természetet, az állatokat és a jámbor embereket sajnálnám.

Aki nem tud magával mit kezdeni csak felkötni magát..annak megsúgom hogy egy vilaghaború sem fog segíteni. Veszítsem el mindenem mert unatkozó alkoholista vagy...? Fuck you!

2023. okt. 17. 00:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Sajnos nem várom, de tudom hogy hamarosan az lesz.
jan. 30. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!